Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Η VARIO διακρίθηκε με το Silver Award από την EcoVadis για τις κοινωνικές πρακτικές της σχετικά με θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.
    23/6/20

    Η VARIO διακρίθηκε με το Silver Award από την EcoVadis για τις κοινωνικές πρακτικές της σχετικά με θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

      

    ← Previous Next →
    Για ακόμα μία χρονιά, η VARIO, διακρίθηκε με το Silver Award από την EcoVadis, όσον αφορά την ποιότητα του συστήματος διαχείρισης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, μέσω των πολιτικών που ορίζει, των πρακτικών που εφαρμόζει και των αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει. Η VARIO, σύμφωνα με την αξιολόγηση του συστήματος κατάταξης EcoVadis CSR Rating, βρίσκεται στο κορυφαίο 5% των εταιριών του ευρύτερου κλάδου της παγκοσμίως, όσον αφορά τη συνολική της βαθμολογία, στο 4% των κορυφαίων προμηθευτών στην ενότητα «εργασιακές πρακτικές και ανθρώπινα δικαιώματα» και στο αντίστοιχο 11% στην ενότητα «περιβάλλον». Ο κύριος Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Managing Director της VARIO με αφορμή τη διάκριση αυτή δήλωσε: «Ως VARIO, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις όποιες προσπάθειές μας σε θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς ως υπεύθυνος οργανισμός ενδιαφερόμαστε μέσω των δραστηριοτήτων μας να προασπίζουμε το κοινό καλό για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Άλλωστε, η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι, έννοιες, άρρηκτα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία των ανθρώπων της VARIO και τις προϊοντικές λύσεις που παρέχουμε στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Σε άμεση ευθυγράμμιση με τα παραπάνω, στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας με την ίδια ποιότητα και προσήλωση, περιορίζοντας ταυτόχρονα το ανθρακικό μας αποτύπωμα και λαμβάνοντας μία σειρά από πρακτικές και πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή».
    EcoVadis είναι ο κορυφαίος οργανισμός παγκοσμίως σχετικά με την αξιολόγηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο οποίος μέσω του συστήματος κατάταξης EcoVadis CSR Rating εξετάζει και αξιολογεί -σε παγκόσμια κλίμακα- περισσότερους από 65.000 οργανισμούς που ανήκουν σε 200 και πλέον κλάδους και έχουν παρουσία σε πάνω από 160 χώρες. Η αξιολόγηση αφορά την απόδοση της εκάστοτε εταιρίας σε 4 βασικούς -μη οικονομικούς πυλώνες- και συγκεκριμένα το περιβάλλον, τις εργασιακές πρακτικές και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές και τις βιώσιμες προμήθειες.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide