Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
   
   Η ιστορία μας
   2004
    
   2006
    
   2010
    
   2011
    
   2015
    
   2017
    
   2021
    
   2022
    
   prev
   next
   2004
   Το όραμα 3 επιχειρηματιών με καταστήματα ειδών καθαρισμού σε Καλλιθέα, Ταύρο και Περιστέρι έγινε πράξη μέσα από τη συνένωσή τους και τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης με την επωνυμία Vario Clean. Σκοπός τους ήταν η ανάδειξη της αξίας της υγιεινής και της ασφάλειας μέσω της παροχής ποιοτικών και branded επαγγελματικών προϊόντων στις επιχειρήσεις εκείνες που αναζητούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στους πελάτες τους. Έτσι δημιουργήθηκε η Vario Clean, μία μικρή και ευέλικτη ομάδα αποτελούμενη από ανθρώπους με πάθος και εμπειρία στον επαγγελματικό καθαρισμό που (θα) μπορούσε να προσφέρει προστιθέμενης αξίας (Β2Β) επαγγελματικές λύσεις και γεφυρώνοντας, ουσιαστικά, την ανάγκη και το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά για επώνυμα-ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα. Ένα ταξίδι μίας άκρως υγιεινής ιδέας είχε μόλις ξεκινήσει…
   Οι αρχές και αξίες μας
   Οι αρχές και οι αξίες της VARIO συνδυασμένες με το πάθος μας για διαρκή βελτίωση έχουν ως αποτέλεσμα να προσφέρουμε πάντα το κάτι παραπάνω σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και να δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας.

   Ο τρόπος που λειτουργούμε, ως οργανισμός, βασίζεται αποκλειστικά στις αρχές και τις αξίες μας οι οποίες προήλθαν μέσω κοινών workshops, διαδραστικών συναντήσεων και gamifications με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, καθώς θέλαμε να σεβαστούμε και να εντάξουμε σε αυτές τη γνώμη καθενός και καθεμιάς που αποτελεί μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας. Άλλωστε, μέσα στο ίδιο μας το brand αποτυπώνονται οι αρχές και οι αξίες που έχουμε ως άνθρωποι.
   Παράγουμε αξία στους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και ενδυνάμωσή τους.
   Συνεργαζόμαστε στενά και με διαφάνεια για την επίτευξη κοινών στόχων, αναζητώντας τη συνεχή βελτίωση.
   Προσαρμοζόμαστε αποτελεσματικά στις μεταβολές του περιβάλλοντος και αναπτύσσουμε τον οργανισμό μας με υγιή τρόπο.
   52% - 48%
   Γυναίκες - Άνδρες
   4 στους 10
   <35 ετών ή 50+
   1 στις 2
   Διευθυντικές θέσεις έχει επικεφαλής γυναίκα
   Νοιαζόμαστε στην πράξη
   ...και φροντίζουμε τους ανθρώπους μας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που (θέλουμε να) φροντίζουν και οι ίδιοι τους συνεργάτες και πελάτες μας.

   Έτσι λοιπόν για να νιώθουν χαρούμενοι, παραγωγικοί και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά, προσφέρουμε με αγάπη στους ανθρώπους μας:
    Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της VARIO;
    Δες τις διαθέσιμες θέσεις
     
    και γίνετε μέλος μίας ταχέως και υγιώς αναπτυσσόμενης οικογενειακής επιχείρησης με νοοτροπία πολυεθνικής!
     
    Τα οικονομικά μας
    Από το 2004 όταν και ξεκινήσαμε την πορεία μας εξελισσόμαστε διαρκώς και το σημαντικότερο είναι ότι το κάνουμε με υγιή τρόπο. Είμαστε μία ταχέως και υγιώς αναπτυσσόμενη εταιρία και περήφανοι που η οικογένεια της VARIO έχει μηδέν δανεισμό και που επενδύουμε τα κέρδη της εταιρίας μας στο κεφάλαιό της. Έτσι παραμένουμε μία εύρωστη και κερδοφόρα οικονομικά επιχείρηση, εξασφαλίζοντας τους υφιστάμενους και μελλοντικούς της συνεργάτες, πελάτες και ανθρώπους της. Συνεχίζουμε την απρόσκοπτη επιχειρηματική μας δραστηριότητα με το ίδιο πάθος, την ίδια προσήλωση και δέσμευση για τη δημιουργία ενός ακόμα πιο υγιεινού, ασφαλούς και φιλόξενου περιβάλλοντος.
    2016
    2017
    2018
    2019
    2020
    Οι πιστοποιήσεις μας
    Στη VARIO θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου υγιεινής, φροντίδας και ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτού, πιστοποιούμαστε για τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζουμε. Εστιάζουμε στην ποιότητα και την αειφόρο ανάπτυξη και είμαστε πιστοποιημένη, ως VARIO, κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 καθώς επίσης και με το SILVER Award μέσω του συστήματος κατάταξης EcoVadis (CSR Rating)*.
    VARIO certifications
    EcoVadis είναι ο κορυφαίος οργανισμός παγκοσμίως σχετικά με την αξιολόγηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο οποίος μέσω του συστήματος κατάταξης “EcoVadis CSR Rating” εξετάζει και αξιολογεί -σε παγκόσμια κλίμακα- περισσότερους από 100.000 οργανισμούς που ανήκουν σε 200 και πλέον κλάδους και έχουν παρουσία σε πάνω από 175 χώρες. Η αξιολόγηση αφορά την απόδοση της εκάστοτε εταιρίας σε 4 βασικούς -μη οικονομικούς πυλώνες- και συγκεκριμένα το περιβάλλον, τις εργασιακές πρακτικές και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές και τις βιώσιμες προμήθειες. Μάθετε περισσότερα μέσα από το επίσημο website του EcoVadis.
    Πιστοποιητικά
    ISO 9001
    ISO 9001
     
    ISO 14001
    ISO 14001
     
    EcoVadis
    EcoVadis
     
    Οι εκπαιδεύσεις μας
    Δέσμευσή μας και πάθος μας η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη. Μία από τις προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες που προσφέρει η VARIO είναι η διαρκής on-site εκπαίδευση των συνεργατών και πελατών μας και οι τακτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις σας για να επιλύουμε, εκπαιδεύουμε, συμβουλεύουμε και να είμαστε, κυριολεκτικά, δίπλα σας και να σας υποστηρίζουμε σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερή σας ανάγκη.
     
    VARIO school for business
    ...5.000+ κοινές επισκέψεις σε τελικούς πελάτες.
    Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργατών μας σε θέματα management, οικονομικών, ανθρώπινων σχέσεων, πωλήσεων κ.α.
     
    VARIO academy logo
    ...εκπαίδευση εργαζομένων των συνεργατών μας.
    Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων των συνεργατών μας σχετικά με προϊόντα και λύσεις, τεχνικές πωλήσεων κ.α.
     
    VARIO corporate development program logo
    ...καταρτισμένο πλάνο εκπαίδευσης των ανθρώπων μας.
    Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση των ανθρώπων μας για την ανάπτυξη ή την απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide