Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Sustainable Packaging | Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας από 100% φυσικά υλικά!
    1/7/20

    Sustainable Packaging | Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας από 100% φυσικά υλικά!

      

    ← Previous Next →

    → Γνωρίζατε ότι το 73% των καταναλωτών υποστηρίζει ότι θα αλλάξει σίγουρα ή πολύ πιθανόν τις καταναλωτικές του συνήθειες με στόχο να περιορίσει τις επιπτώσεις που έχουν αυτές στο περιβάλλον;*

    Μία από αυτές τις συνήθειες είναι και οι συσκευασίες μεταφοράς ζεστών και κρύων τροφίμων και ροφημάτων. Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές ελέγχουν τη συσκευασία του γεύματός τους και αναζητούν εντονότερα συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Κατ’ επέκταση, οι επιχειρήσεις που υιοθετούν ανάλογες πρακτικές διαφοροποιούνται στα μάτια και τη συνείδηση των πελατών. Με αφορμή τα παραπάνω και ανταποκρινόμενοι στις ολοένα και αυξανόμενες οικολογικές ανάγκες σας σάς παρουσιάζουμε την ιδανική λύση, εφόσον αναζητάτε πρακτικές λύσεις για να περιορίσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα και να προωθήσετε την κυκλική οικονομία. Και όλα αυτά συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τη λειτουργικότητα και φυσικά την υγιεινή και ασφάλεια που αναζητά κάθε σύγχρονος άνθρωπος και επιχείρηση. Με τις -άκρως φιλικές προς το περιβάλλον- ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας ecoecho® από τη Duni Group που σας προσφέρει η VARIO, θα εκπλήξετε ευχάριστα τους ανθρώπους, τους πελάτες και τους επισκέπτες σας. Τα προϊόντα είναι μιας χρήσης και φτιαγμένα από πλήρως βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες, όπως γρασίδι, ζαχαροκάλαμο, άμυλο καλαμποκιού κ.ά., ενώ είναι 100% κομποστοποιήσιμα και προσαρμοσμένα -λόγω τις ευρείας γκάμας τους- στις αποκλειστικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνουμε τον όγκο απορριμμάτων καθώς σε συνθήκες κομποστοποίησης μπορούν να διασπαστούν πλήρως και να ενσωματωθούν στο περιβάλλον με τη μορφή οργανικών ουσιών. Οι ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, ενώ φέρουν πιστοποιήσεις FSC, Nordic Swan Ecolabel, EU Ecolabel, OK Compost. Δείτε και επιλέξτε τις ιδανικές για εσάς και την επιχείρησή σας προϊοντικές λύσεις μίας χρήσης από 100% φυσικά υλικά σε: Γιατί να επιλέξετε συσκευασίες ecoecho®;
    • Ποιότητα. Η λειτουργική σχεδίαση και η εξαιρετική απόδοση-υψηλή αντοχή των προϊοντικών λύσεων ecoecho® συνδυάζονται με την υψηλή αισθητική και τους στόχους σας για βιώσιμη ανάπτυξη.
    • Ποικιλία. Κατασκευάζονται σε πολλές και διαφορετικές επιλογές για να ικανοποιήσουν τις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησής σας όσον αφορά το σχήμα, το μέγεθος και το υλικό.
    • Αίσθημα ικανοποίησης. Δείχνετε με ξεκάθαρο τρόπο το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την προστασία του περιβάλλοντος που δεν περιορίζεται μόνο στα συστατικά του φαγητού ή του ροφήματος αλλά αφορά και τη συσκευασία αυτών - για μία ολιστική οικολογική προσέγγιση.
    • Λειτουργικότητα. Οι προϊοντικές λύσεις ecoecho®, έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη με απλό, έξυπνο και πρακτικό τρόπο.
    • Σιγουριά. Όλες οι προϊοντικές λύσεις ecoecho® υπόκεινται σε ανεξάρτητους ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια του προϊόντος.
    • Ασφάλεια. Τα 100% φυσικά υλικά των συσκευασιών διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης ή αλλοίωσης του φαγητού ή του ροφήματος κατά την επαφή με τη συσκευασία.
    ...επιλέξτε το ιδανικό, για εσάς, μέλος της σειράς ecoecho®, ΕΔΩ. → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με τις φιλικές προς το περιβάλλον προϊοντικές λύσεις ecoecho® και πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.
    *Nielsen’s Sustainable Shoppers Buy The Change They Wish To See In The World report, 2018

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide