Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Απολυμαντικά χεριών
    20/6/20

    Απολυμαντικά χεριών

       

    ← Previous Next →

    Τα απολυμαντικά αποτελούν ένα χρήσιμο αλλά και απαραίτητο συμπλήρωμα, όταν δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στον χώρο νερό και σαπούνι, ώστε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στα χέρια μας.

    Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)πρώτη και κύρια γραμμή άμυνας κατά των λοιμώξεων είναι η προσεκτική υγιεινή των χεριών. Συνιστάται, λοιπόν, συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό. Αν τα χέρια δεν είναι εμφανώς λερωμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά αλκοολούχο διάλυμα χεριών (με τουλάχιστον 60% αλκοόλη).

    Απολυμαντικά χεριών σε συσκευές:

    Στην VARIO εμπλουτίζουμε και αυξάνουμε διαρκώς το εύρος των προϊοντικών μας λύσεων με τα δημοφιλέστερα brands παγκοσμίως. Έτσι λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μαζί τις ανάγκες του χώρου σας και να βρούμε τις κατάλληλες συσκευές για τα μπάνια και τους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησής σας.

    Συσκευές απολυμαντικού χεριών για όλους τους επαγγελματικούς χώρους

    Συγκεκριμένα στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε απολυμαντικά της εταιρείας Rubbermaid με περιεκτικότητα σε αλκοόλη πάνω από 62%. Συνδυάστε τα με τις κομψές συσκευές τοίχου για ένα κομψό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

    Επίσης, στην γκάμα μας θα βρείτε και λύσεις από την εταιρεία TORK με συσκευές τοίχου για τα μπάνια, τους διαδρόμους ή/και τις εισόδους κτιρίων.

    Επιπλέον, προϊοντικές λύσεις από την εταιρεία Deb-Stoko, με απολυμαντικά πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.

    Τέλος, στη VARIO σας βρίσκουμε λύση, σε περίπτωση που δε θέλετε να τοποθετήσετε συσκευές τοίχου, προσφέροντάς σας για τις συσκευές τα κατάλληλα επιδαπέδια stands. Οι βάσεις αυτές είναι μεταλλικές, ανθεκτικές, κομψές και ιδανικές για χώρους εισόδων κτιριακών εγκαταστάσεων:

    Απολυμαντικά χεριών χωρίς συσκευή:

    Προϊόντα DIVERSEY:

    Προϊόντα GFL:

    Προϊόντα Ecolab:

    Προϊόντα TORK:

    Τα απολυμαντικά χεριών, είτε σε μορφή σπρέι είτε σε μορφή gel , χρησιμοποιούνται κάνοντας εντριβή για τουλάχιστον 20''. Έτσι κατορθώνουμε να σκοτώσουν το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες. Δρουν καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη, χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή χειροπετσέτας.

    Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε συχνά τα χέρια σας και αν είναι δυνατόν μετά από κάθε πλύσιμο ή χρήση αντισηπτικού!

    → Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide