Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο... με ένα μεγάλο χαμόγελο κάτω από την παιδική μάσκα προστασίας!
    14/9/20

    Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο... με ένα μεγάλο χαμόγελο κάτω από την παιδική μάσκα προστασίας!

      

    ← Previous Next →

    "Τα μέτρα πρόληψης είναι γνωστά. Πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας. Στο στάδιο που βρισκόμαστε σήμερα, το μοναδικό όπλο, που έχουμε στα χέρια μας για την προστασία των παιδιών είναι η χρήση μάσκας", όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας - Καθηγητής Παιδιατρικής.*

    Το προηγούμενο διάστημα έχουμε αναφερθεί για τη σημασία και κυρίως την εκπαίδευση που απαιτείται σχετικά με την αξία της υγιεινής | Στη VARIO, λοιπόν, έχοντας την εμπειρία και την εξειδίκευση σε θέματα υγιεινής, στεκόμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και εμπλουτίζουμε διαρκώς την προϊοντική μας γκάμα με λύσεις που θα μας βοηθήσουν να... #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς.

    Επεκτείνουμε την ήδη ευρεία γκάμα μασκών προστασίας με σχέδια που θα κάνουν τα παιδιά να χαμογελούν και τους γονείς να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Συγκεκριμένα, στην προϊοντική μας λίστα θα βρείτε 2 ΝΕΑ σετ διαθέσιμα με mixed σχέδια για κορίτσι & αγόρι αντίστοιχα. Αναλυτικότερα:

    • Μάσκα υφασμάτινη 2 φύλλων
    • 100% βαμβακερή
    • Με πιέτες
    • Σετ 3 τεμαχίων με διαφορετικά σχέδια
    • Πλένεται στους 60°C και αποστειρώνεται με σίδερο

    Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και άνεση, έχουμε διαθέσιμα και τα νεσεσέρ μεταφοράς σε μπλε ή ροζ!

    • Από PVC υλικό
    • Με φερμουάρ

    → Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τις μάσκες, τα μέσα ατομικής προστασίας και τη γενικότερη προσέγγιση υγιεινής της VARIO όσον αφορά τα εκπαιδευτικά συγκροτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

    *Πηγή: https://e-child.gr/news/chrisi-maskas-sta-sxoleia/

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide