Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Σύστημα χαρτοπετσέτας Tork Xpressnap® | Εξασφαλίζουμε μέγιστη υγιεινή, κομψή σχεδίαση και οικονομία
    10/9/20

    Σύστημα χαρτοπετσέτας Tork Xpressnap® | Εξασφαλίζουμε μέγιστη υγιεινή, κομψή σχεδίαση και οικονομία

      

    ← Previous Next →

    Με τα συστήματα Xpressnap® από την Tork μειώνετε την κατανάλωση χαρτοπετσετών τουλάχιστον 25%* και ταυτόχρονα προστατεύετε τους πελάτες σας από πιθανές επιμολύνσεις.

     

    Η ανάγκη για άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Στη VARIO, έχοντας την εμπειρία και την εξειδίκευση, αναζητούμε συνεχώς πρακτικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καθαρού, υγιεινού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Παράλληλα, μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας/ σας αποτύπωμα, καθώς περιορίζουμε την αλόγιστη σπατάλη.

     

    Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε τα συστήματα χαρτοπετσέτας Xpressnap® από την Tork, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και την πρακτικότητά τους. Είναι η ιδανική λύση για να τοποθετηθεί σε τραπέζια, πάγκους και τοίχους επιχειρήσεων όπως bar, εστιατόρια και drive-thru εστιατορίων, εστίαση όπως delivery και take away, κυλικεία, καφετέριες, χώρους διαλείμματος - κουζίνας γραφείων κ.α.

     

    Γιατί να επιλέξουμε τις συσκευές Xpressnap®;

     

     

    • Αυξάνουμε τα επίπεδα υγιεινής στον χώρο σας με κλειστές συσκευές που προστατεύουν τις χαρτοπετσέτες από πιθανές επιμολύνσεις που μπορεί να προέλθουν από εξωτερικούς παράγοντες.
    • Περιορίζουμε την άσκοπη κατανάλωση με σύστημα που επιτρέπει στον χρήστη να πάρει μόνο την χαρτοπετσέτα ή τις χαρτοπετσέτες που θα χρειαστεί.
    • Ενισχύουμε την εικόνα της επιχείρησής σας μέσα από τα μηνύματα που μπορείτε να προβάλλετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολής των συσκευών (π.χ. ποια η συμβολή σας για την προστασία του περιβάλλοντος, οι προσφορές της ημέρας κ.λπ.).

     

    Ελάτε να επιλέξουμε -μέσα από την ευρεία γκάμα μας- το ιδανικό σύστημα για εσάς και τις ανάγκες της επιχείρησής σας ή ξεφυλλίστε τον κατάλογο μας για περισσότερες πληροφορίες:

     

     

     

     

    → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στον χώρο σας επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

     

    *Σε σχέση με τις κοινές συσκευές χαρτοπετσετών

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide