Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Back2School | Η εκπαίδευση για την αξία της υγιεινής ξεκινά από εσάς
    31/8/21

    Back2School | Η εκπαίδευση για την αξία της υγιεινής ξεκινά από εσάς

      

    ← Previous Next →

    → Γνωρίζατε ότι η επιφάνεια ενός γραφείου έχει 400x περισσότερα μικρόβια από το κάθισμα της λεκάνης μίας κοινόχρηστης τουαλέτας;*

    Η επόμενη μέρα για όλες τις δομές εκπαίδευσης -και όχι μόνο- δε θα είναι ποτέ η ίδια. Σήμερα, η υγιεινή περνά από το παρασκήνιο στο προσκήνιο και εμείς, ως VARIO, στεκόμαστε δίπλα σας για να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ ένα ακόμα πιο υγιεινό, φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον. Όταν με το καλό έρθει η ώρα για την (επανα)λειτουργία της επιχείρησής σας, χρειάζεται να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε οι μαθητές (ή οι φοιτητές), οι γονείς και οι εργαζόμενοί σας να προσαρμοστούν πιο γρήγορα στη νέα πραγματικότητα και παράλληλα να αισθανθούν και να παρατηρήσουν το πόσο νοιάζεστε γι’ αυτούς. Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας είναι ταυτόχρονα και ευκαιρίες να δημιουργήσουμε συγκεκριμένο πλάνο υγιεινής, ώστε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και να δείξετε με τον πλέον ξεκάθαρο και ορατό τρόπο ότι η εκπαίδευση για την αξία της υγιεινής ξεκινά κυριολεκτικά από εσάς. Δείτε ορισμένες από τις προϊοντικές μας λύσεις γιατί η υγιεινή είναι στα χέρια μας:
    1. Σαπούνι
    2. Αλκοολούχο διάλυμα καθαρισμού χεριών
    3. Χειροπετσέτες
    4. Xαρτομάντιλα
    5. Απολυμαντικά επιφανειών
    6. Χαρτιά και πανιά καθαρισμού
    7. Είδη ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες προστασίας κ.λπ.)
    8. Σάκους απορριμμάτων
    → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στο εκπαιδευτικό σας συγκρότημα, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.
    *U. of Arizona study by Gerba, C. 2002. First In-Office Study Dishes The Dirt on Desks

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide