Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Απολογισμός Αειφορίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020-2021
    11/9/21

    Απολογισμός Αειφορίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020-2021

      

    ← Previous Next →

    H VARIO, ως υπεύθυνος εργοδότης ενδιαφέρεται μέσω των δραστηριοτήτων της να προασπίζει το κοινό καλό για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες άρρηκτα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία της VARIO και τις προϊοντικές λύσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας. Το να περιορίσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα είναι ζωτικής σημασίας για την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τη Γη δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, αλλά τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας γι' αυτό και οφείλουμε να παραδώσουμε ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους.

    →Στο "Sustainability Report 2020-2021", έχετε τη δυνατότητα να πλοηγειθείτε στην Ετήσια Απολογιστική Έκθεση  της VARIO για την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επ' αυτού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3418230 ή στο [email protected]

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υπεύθυνης παροχής υπηρεσιών και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη η εταιρία VARIO έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει πρόγραμμα βιωσιμότητας. Το σύγχρονο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί, βασίζεται στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και δομείται γύρω από 6 προτεραιότητες-άξονες οι οποίοι πρεσβεύουν το πρόγραμμα μας για τα επόμενα χρόνια (SDG 5, 8, 10, 12, 13, 17).

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ VARIO ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ Η εταιρεία, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής διαχείρισης έχει καταρτήσει σχέδιο που περιλαμβάνει τους παρακάτω άξονες:

    • Αξιολόγηση κατά EcoVadis
    • Αξιολόγηση κατά ISO 9001:2015
    • Αξιολόγηση κατά ISO 14001:2015
    • Την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού για τα θέματα αειφορίας
    • Τη παρακολούθηση των δεικτών αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης
    • Τα προγράμματα αξιολόγησης του προσωπικού
    • Τα προγράμματα αξιολόγησης της εταιρείας από το προσωπικό
    • Τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
    • Τη διάδοση των πολιτικών της εταιρείας (πολιτική αειφορίας, πολιτική ποιότητας, κώδικας δεοντολογίας προμηθευτών, τη πολιτικής της επιχειρηματικής ηθικής, πολιτική υγείας και ασφάλειας στην εργασία).

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ Στα πλαίσια της ανάπτυξης του συστήματος αειφορικής διαχείρισης αναγνωρίζονται και τα ενδιαφερόμενα μέρη και οι απαιτήσεις τους σχετικά με τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Τα ενδιαφερόμενα μέρη είναι οι πελάτες, οι μέτοχοι, οι προμηθευτές, οι εργαζόμενοι, η τοπική κοινωνία, το κράτος.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide