Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Βιομηχανίες | Δημιουργούμε ΜΑΖΙ ένα υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον
    18/9/19

    Βιομηχανίες | Δημιουργούμε ΜΑΖΙ ένα υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον

      

    ← Previous Next →

    Γνωρίζατε ότι:

    Σε διάστημα 24 ωρών, ένας ενήλικας ακουμπά κατά μέσο όρο 7.200 επιφάνειες και αγγίζει το πρόσωπό τους 552 φορές.

    Στη VARIO αναζητούμε συνεχώς πρακτικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καθαρού, υγιεινού και φιλόξενου εργασιακού περιβάλλοντος. Συνεργαζόμαστε ΜΑΖΙ σας και σας υποστηρίζουμε διαρκώς, καθώς θέλουμε οι άνθρωποί σας να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να είναι περισσότερο παραγωγικοί και ταυτόχρονα να περιορίσουμε την αλόγιστη σπατάλη των αναλωσίμων, μειώνοντας έτσι το ανθρακικό μας αποτύπωμα.

    Πιστοί στη φράση που μας χαρακτηρίζει “Μία εταιρεία, όλα όσα χρειάζεστε”, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρησή σας ακούγοντας τις δικές σας ανάγκες και βρίσκοντας μαζί τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα υγιεινής.

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοι είναι πιο δεκτικοί στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών υγιεινής, ενώ αναμένεται οι επιχειρήσεις να διατηρούν και να προσελκύουν ανθρώπινο δυναμικό, με βάση τα  επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας που διατηρούν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

    Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με την Kimberly-Clark Professional και έχοντας τα σωστά εργαλεία, την γνώση και την εμπειρία, δημιουργήσαμε έναν Οδηγό Υγιεινής για ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τις βιομηχανίες.

    Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά αν η βιομηχανία δεν έχει εξοπλιστεί με τα κατάλληλα προϊόντα για τον σωστό καθαρισμό και την προσωπική υγιεινή των εργαζομένων της.

    Τα βασικότερα σημεία που θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται συχνά μέσα στην ημέρα είναι:

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide