Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
  Γραφείο | Δημιουργούμε ΜΑΖΙ ένα υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον
  15/9/19

  Γραφείο | Δημιουργούμε ΜΑΖΙ ένα υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον

    

  ← Previous Next →

  Γνωρίζατε ότι:

  20% λιγότερες θα ήταν οι μέρες ασθένειας αν εξασφαλίζονταν οι κανόνες και οι συνθήκες υγιεινής1

   

  Στη VARIO αναζητούμε συνεχώς πρακτικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καθαρού, υγιεινού και φιλόξενου εργασιακού περιβάλλοντος. Συνεργαζόμαστε ΜΑΖΙ σας και σας υποστηρίζουμε διαρκώς, καθώς θέλουμε οι άνθρωποί σας να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να είναι περισσότερο παραγωγικοί και ταυτόχρονα να περιορίσουμε την αλόγιστη σπατάλη των αναλωσίμων, μειώνοντας έτσι το ανθρακικό μας αποτύπωμα.

   

  Πιστοί στη φράση που μας χαρακτηρίζει “Μία εταιρεία, όλα όσα χρειάζεστε”, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τα γραφεία σας ακούγοντας τις δικές σας ανάγκες και βρίσκοντας μαζί τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα υγιεινής.

   

  Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοι είναι πιο δεκτικοί στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών υγιεινής, ενώ αναμένεται οι επιχειρήσεις να διατηρούν και να προσελκύουν ανθρώπινο δυναμικό, με βάση τα  επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας που διατηρούν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

   

  Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με την Kimberly-Clark Professional και έχοντας τα σωστά εργαλεία, την γνώση και την εμπειρία, δημιουργήσαμε έναν Οδηγό Υγιεινής για ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τα γραφεία σας.

   

   

  Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά αν η επιχείρηση δεν έχει εξοπλιστεί με τα κατάλληλα προϊόντα για τον σωστό καθαρισμό και την προσωπική υγιεινή.

   

   

   

   

   

  Στη VARIO, μαζί με την Kimberly-Clark Professional ερχόμαστε να εξοπλίσουμε τα γραφεία σας, κάνοντας μαζί σας την μελέτη και την ανάλυση του χώρου σας, ώστε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε.

   

   

  Συγκεκριμένα, για ένα καθαρό κοινόχρηστο μπάνιο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις υψηλής υγιεινής θα χρειαστείτε:

   

   

   

   

  Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί όμως δεν βρίσκονται μόνο στο μπάνιο, όσο και στις υπόλοιπες επιφάνειες των γραφείων...

   

   

  Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να απολυμαίνονται όλες οι επιφάνειες τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση χαρτομάντιλου όταν αγγίζουμε κοινόχρηστες επιφάνειες. Παράλληλα, ενδείκνυται η χρήση χαρτομάντιλου κατά τη διάρκεια του φτερνίσματος.

   

  ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ KLEENEX

  • 2φυλλα χαρτομάντιλα
  • Σε 2 μεγέθη
  • Διαθέσιμη και αντίστοιχη συσκευή επιτραπέζια ή επιτοίχια

   

  Ταυτόχρονα, για τη σωστή απολύμανση των επιφανειών, η Kimberly-Clark Professional προτείνει το Wypall Reach, τη φορητή συσκευή (με δυνατότητα τοποθέτησής της και σε τοίχο). Το WypAll®  Reach™Centrefeed System είναι ένα πλήρως κλειστό σύστημα συσκευής, σχεδιασμένο για να προστατεύει το αναλώσιμο και να αποτρέπει τη μετάδοση των βακτηρίων κατά τη διάρκεια της χρήσης εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υγιεινής.

   

  Τέλος, hot spot συγκέντρωσης βακτηρίων θεωρείται και ο χώρος της κουζίνας ενός γραφείου, καθώς όλοι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επισκεφθούν τον χώρο περισσότερες από 1 φορά.

   


  Τοποθετώντας το κομψό σύστημα ρολού Roll Control της Kimberly-Clark Professional, παρέχετε στους εργαζόμενούς σας ένα χαρτί απορροφητικό, για όλες τις χρήσεις, ώστε να διατηρείται η κουζίνα καθαρή, ασφαλής και φιλόξενη για όλους.

   

  Kimberly Clark Professional Roll Control - Συσκευή Ρολού Centerfeed

  • Έλεγχος κατανάλωσης
  • Μεγάλη χωρητικότητα
  • Εύκολη κοπή χαρτιού
  • Χαμηλό κόστος χρήσης
  • Διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο
  • Επιλογή αναλωσίμου σε λευκό ή μπλε χαρτί

   

  → Σχετικά με την προσφορά για τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη, παροχή του εξοπλισμού και εγκατάσταση των συσκευών Kimberly-Clark Professional στον χώρο σας και ΔΩΡΟ το πρώτο γέμισμά τους, επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

   

  1The Essentials Initiative Survey | Essity | 2018

   

  2Patrick DR, Findon G, Miller TE. 1997. Epidemiol Infect. 119(3):319-25. Huang C, Ma W, Stack S. 2012. Mayo Clinic Proceedings. 87(8):791-798

   

  3Source: https://www.ehstoday.com/archive/article/21904825/the-dirty-truth-about-your-desk 

  © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide