Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε ΜΑΖΙ τα εργαλεία καθαρισμού;
    1/6/20

    Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε ΜΑΖΙ τα εργαλεία καθαρισμού;

      

    ← Previous Next →

    Η επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων δε θα είναι ποτέ η ίδια. Πλέον το κομμάτι της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας περνά από το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Στις μέρες μας, όταν αναφερόμαστε στην υγιεινή επαγγελματικών χώρων, συνήθως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα απολυμαντικά προϊόντα, τα είδη ατομικής προστασίας κ.λπ. Έχετε, όμως, προσέξει σε τι κατάσταση είναι τα εργαλεία καθαρισμού σας; Και αυτό γιατί η φθορά ή καλύτερα η κατάσταση των εργαλείων καθαρισμού διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη υψηλών επιπέδων υγιεινής. Ένα φθαρμένο και βρώμικο εργαλείο ουσιαστικά θα ακυρώσει τη δράση λ.χ. του χημικού καθαριστικού και ο εργαζόμενος δε θα μπορέσει να καθαρίσει αποτελεσματικά και στον χρόνο που πρέπει την όποια επιφάνεια. Μέσα από τη μεγάλη προϊοντική γκάμα της VARIO, θα βρείτε τα εργαλεία της Vikan που θα ταιριάξουν αποκλειστικά στις ανάγκες των δικών σας χώρων. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας και διατηρώντας τα σωστά εργαλεία εξασφαλίζετε υψηλά επίπεδα υγιεινής και ενισχύετε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών σας.

    Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εργαλείων Vikan: -Ποιότητα & ανθεκτικότητα: Τα προϊόντα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι υψηλής αντοχής. -Χρωματική κωδικοποίηση: Διαθέσιμα έως 12 χρώματα, ώστε να μπορούν οι χρήστες να κωδικοποιούν τον κάθε χώρο. -Εργονομία: Για κάθε χρήση ή ανάγκη σας, υπάρχει το κατάλληλο εργαλείο Vikan. Για παράδειγμα στις βούρτσες υπάρχουν διαθέσιμοι πολλοί διαφορετικοί κωδικοί (κοντή, μακριά, στρογγυλή λαβή, καθώς επίσης και σκληρή, μαλακή, μέτρια τρίχα κ.ο.κ.). -Food approved: Τα εργαλεία της Vikan είναι κατάλληλα για επαφή με τα τρόφιμα. -Καινοτομία: Κάθε χρόνο η εταιρεία επενδύει σε νέες τεχνολογίες και παραγωγές. → Δείτε περισσότερες από τις προϊοντικές λύσεις της VIKAN που σας προσφέρει η VARIO, ΕΔΩ. EXTRA Hygiene Tips

    • Με τη σωστή συντήρηση των εργαλείων καθαρισμού εξασφαλίζουμε μεγάλη διάρκεια ζωής και διασφαλίζουμε ότι θα είναι αποτελεσματικά, καθαρά και έτοιμα προς χρήση, όποτε τα χρειαστούμε.
    • Αποθηκεύστε τις βούρτσες, τις σκούπες και τα λάστιχα δαπέδου σε επιτοίχια βάση «κοιτώντας» προς τα κάτω, ώστε να αποφεύγεται η επιμόλυνση από το κάτω μέρος στο κοντάρι και από εκεί στα χέρια του χρήστη.
    • Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει τα εργαλεία να είναι σε απόσταση μεταξύ τους, να μην ακουμπάει το ένα το άλλο και να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη στάζει το ένα εργαλείο επάνω στο άλλο.
    • Τα εργαλεία θα πρέπει να είναι σε απόσταση από το έδαφος για να διασφαλίζεται το επαρκές στέγνωμά τους.

    → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους σας και ποιες προϊοντικές λύσεις ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO | [email protected] | 210 341 8230.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide