Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Εμπλουτισμός της σειράς με το καινοτόμο σύστημα Tork PeakServe® Mini
    2/6/20

    Εμπλουτισμός της σειράς με το καινοτόμο σύστημα Tork PeakServe® Mini

      

    ← Previous Next →

    Σήμερα, το κομμάτι της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας περνάει από το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Η επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία της επιχείρησής σας, άλλωστε, δε θα είναι ποτέ η ίδια, καθώς η εξασφάλιση ενός υγιεινού και φιλόξενου περιβάλλοντος είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Σύμφωνα με έρευνες και μελέτες ανά τον κόσμο, το επαρκές στέγνωμα των χεριών είναι εξίσου σημαντικό με το σχολαστικό πλύσιμο αυτών. Το στέγνωμα με χειροπετσέτες μίας χρήσης συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη της επιθυμητής υγιεινής των χεριών, μιας και η τριβή κατά το στέγνωμα απομακρύνει περισσότερα βακτήρια από ότι άλλες μέθοδοι ή τρόποι στεγνώματοςάθετε περισσότερα εδώ).

    Στη VARIO αναζητούμε διαρκώς καινοτόμες λύσεις για να αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής των χώρων σας, έτσι ώστε να κάνετε τους ανθρώπους σας να νιώθουν ασφάλεια και να είναι πιο παραγωγικοί και ταυτόχρονα τους επισκέπετες σας να χαμογελούν από εμπιστοσύνη και ικανοποίηση. Οι -υψηλής ποιότητας και λειτουργικού σχεδιασμού- προϊοντικές μας λύσεις σας εξασφαλίζουν τα επιθυμητά επίπεδα υγιεινής για κάθε σας ανάγκη. Η σειρά Tork PeakServe® εμπλουτίζεται με τη συσκευή Tork Peakserve® Mini, η οποία είναι μία λεπτή συσκευή διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα και ιδανική για μπάνια με υψηλή επισκεψιμότητα. Η μεγάλη της χωρητικότητα σε χειροπετσέτες εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να βρουν τη συσκευή άδεια οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες σας να είναι ελάχιστες. Το σύστημα Tork PeakServe® Mini:

    • Είναι το λεπτότερο και μικρότερο σε μέγεθος σύστημα μεγάλης χωρητικότητας για χειροπετσέτες στην αγορά.
    • Έχει χωρητικότητα έως 1,230 χειροπετσέτες.
    • Προσφέρει συνεχή ροή χάρη στη γρήγορη παροχή χειροπετσέτας σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και έχει διαστάσεις: (Υ) 491 x (Β) 101 x (Π) 367 mm.

    Έτσι εξασφαλίζετε:

    • Ευελιξία: Μεγαλύτερη χωρητικότητα, εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, κλειστό σύστημα δοσομέτρησης και επομένως περισσότερος χρόνος διαθέσιμος στο προσωπικό σας για άλλες εργασίες καθαρισμού και υγιεινής.
    • Ταχύτητα: Τόσο στην ανατροφοδότηση, όσο και στην ροή των επισκεπτών στο μπάνιο.
    • Βιωσιμότητα: Λιγότερα απορρίμματα, χαμηλή κατανάλωση και πιστοποιημένες χειροπετσέτες κατά FSC®.

    Στην ίδια σειρά θα βρείτε και τις Tork PeakServe®  και Tork PeakServe® Recessed.

    Δείτε περισσότερα σχετικά με το σύστημα Tork PeakServe® Mini μέσα από το κανάλι της VARIO στο YouTube, ΕΔΩ. → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους σας, καθώς και ποιες προϊοντικές λύσεις ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO | [email protected] | 210 341 8230.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide