Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Professional πανέτα για βάση ξεσκονίσματος 60cm

Κωδικός
14455
Κωδικός Προμηθευτή
118100
-
  • Εξοικονομήστε χρόνο και μειώστε την συχνότητα σφουγγαρίσματος χρησιμοποιώντας την συστηματικά για την συντήρηση του καθαρισμού του δαπέδου, αφαιρώντας γρήγορα την σκόνη από τις μεγάλες επιφάνειες δαπέδου.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα στον καθαρισμό δαπέδου, εναλλακτικά χρησιμοποιήστε την ως προκαταρκτικό στάδιο πριν από τον υγρό ή το νωπό καθαρισμό.
Κωδικός
14455
Κωδικός Προμηθευτή
118100
Τόσο χαμηλά όσο € 12,62
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η μάπα ξεσκονίσματος δαπέδου από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional) έχει υψηλή απορροφητικότητα, χάρη στην σύνθεση της με βαμβάκι. Παρέχει δυνατότητα εμποτισμού με την μέθοδο ψεκασμού κι εφαρμόζει εύκολα στην βάση. Με την χρήση του συστήματος της βάσης ξεσκονίσματος Vileda αφαιρείται γρήγορα η σκόνη από τις μεγάλες επιφάνειες και μειώνεται η συχνότητα του σφουγγαρίσματος. Χρησιμοποιείστε την στο πλαίσιο ενός συστήματος καθαρισμού συντήρησης για την μείωση της συχνότητας του υγρού ή του νωπού καθαρισμού είτε ως προκαταρκτικό στάδιο καθαρισμού πριν από τον υγρό ή το νωπό καθαρισμό.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Ιδανική λύση για γρήγορη αφαίρεση της σκόνης σε κάθε τύπο πατώματος. Μέθοδος για καθαρισμό του δαπέδου ή συντήρηση και μείωση της συχνότητας σφουγγαρίσματος.
Καθαρό βάρος (gr) 240
Οδηγίες πλύσης Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται στεγνή ή νωπή εμποτισμένη. Για χρήση με την βάση της μάπας ξεσκονίσματος.
Σύνθεση προϊόντος Βάση και θυλάκια: 100% Πολυεστέρας, Νήμα (πέλος και κρόσια) 70% Βαμβάκι, 20% Πολυεστέρα, 5% Βισκόζη, Γκρι ρέλι: 100% Πολυεστέρας
Τύπος προϊόντος Παρκετέζα
Υλικό Ύφασμα
Χρώμα Εκρού
Πλάτος (cm) 24
Μήκος (cm) 60

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide