Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Supermop AG αντιβακτηριδιακή σφουγγαρίστρα καρό 130gr

Κωδικός
14335
Κωδικός Προμηθευτή
167842
-
  • Εξασφαλίστε ανώτερα επίπεδα καθαρισμού και υγιεινής του δαπέδου, χάρη στην πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση του άργυρου στην σύνθεση.
  • Κερδίστε χρόνο με γρηγορότερο στέγνωμα του δαπέδου λόγω της εξαιρετικής απορροφητικότητας και της σύνθεσης που απελευθερώνει με ευκολία τα υγρά κατά το στύψιμο.
Κωδικός
14335
Κωδικός Προμηθευτή
167842
Τόσο χαμηλά όσο € 4,94
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η καρό Supermop Antibacterial από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional) είναι μια μη υφαντή βιδωτή σφουγγαρίστρα με πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση χάρη στην σύνθεση της με μικρομόρια αργύρου. Ο άργυρος αποτρέπει την ανάπτυξή των βακτηριδίων στην επιφάνεια της σφουγγαρίστρας κατά 99.93% σε υγρές συνθήκες και όταν αποθηκεύεται νοτισμένη. Είναι εξαιρετικά απορροφητική με υψηλή καθαριστική απόδοση. Διαθέτει αποτελεσματικά άκρα με σχηματισμό ζιγκ-ζαγκ για 30% καλύτερη συλλογή ρύπων, σε σχέση με τις σφουγγαρίστρες της προηγούμενης γενιάς. Ξεβγάζεται εύκολα απομακρύνοντας την βρομιά, αντί να την παγιδεύει. Απελευθερώνει με ευκολία τα υγρά κατά το στύψιμο, έτσι ώστε τα δάπεδα να στεγνώνουν γρηγορότερα. Έχει κεφαλή σε οβάλ σχήμα για καλύτερη πρόσβαση στις γωνίες κι υψηλή αντοχή στα χημικά και την καθημερινή χρήση. Συνδυάζεται με το κοντάρι αλουμινίου Vileda με λεπτό (ιταλικό) σπείρωμα.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Ιδανική για την απομάκρυνση λεκέδων και τον καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδου σε μικρούς χώρους.
Πάσο Ιταλικό
Τύπος προϊόντος Οικιακή
Υλικό PP / Πολυεστέρας / Καουτσούκ / Βαμβάκι
Χρώμα Καρό
Καθαρό βάρος (kg) 0,13

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide