Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Purmicro πανί μικροϊνών μπλε 35x38cm

Κωδικός
17110-102
Κωδικός Προμηθευτή
141690
-
  • Εξασφαλίστε ανώτερα επίπεδα καθαρισμού, χάρη στην σύνθεση με μικροΐνες.
  • Με επικάλυψη πολυουρεθάνης για υψηλότερη αντοχή και εξαιρετική καθαριστική δράση, αφαιρώντας και τους πιο επίμονους ρύπους.
  • Ξεβγάζεται πανεύκολα και παραμένει καθαρό ακόμα και μετά από αρκετές εβδομάδες, βελτιώνοντας την εικόνα της επιχείρησης σας στους επισκέπτες σας.
Κωδικός
17110-102
Κωδικός Προμηθευτή
141690
Τόσο χαμηλά όσο € 17,05
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Purmicro σε μπλε χρώμα από την επαγγελματική σειρά της Vileda® (Professional) είναι σχεδιασμένο με συνδυασμό τεχνολογίας πλεκτής μικροΐνας και ειδικής Πολυουρεθάνης (PU). Προσφέρει μεγάλη αντοχή και εξαιρετική καθαριστική δράση, αφαιρώντας και τους πιο επίμονους ρύπους. Ξεβγάζεται πολύ εύκολα, παραμένει καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε επιφάνειες, όπως γυαλί ή ανοξείδωτο ατσάλι, όπου το τέλειο αποτέλεσμα είναι επιθυμητό. Καθαρίζει χωρίς να αφήνει χνούδια, υπολείμματα και γραμμές υγρασίας. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα, κατάλληλο για την εφαρμογή του συστήματος χρωματικής κωδικοποίησης.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Ανάγλυφη επιφάνεια Όχι
Τυπωμένο σχέδιο Όχι
Εφαρμογή Για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε επιφάνειες, όπως γυαλί ή ανοξείδωτο ατσάλι, όπου το τέλειο αποτέλεσμα είναι επιθυμητό και σε εξωτερικούς χώρους με έντονους ρύπους (πχ μπαλκόνια).
Οδηγίες πλύσης Να αποφεύγεται η χρήση χλωρίνης, μαλακτικού καθώς και χημικών με υψηλή αλκαλικότητα. Να πλένετε με παρόμοια χρώματα. Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται νωπό. Για χρήση με την μέθοδο προεμποτισμού ή ψεκασμού και ιδανικό για χρήση με κουβά για καθαρισμό εξωτερικών χώρων. Tip: Διπλώστε κάθε πανί 3 φορές για να έχετε 16 διαφορετικές επιφάνειες για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας.
Σύνθεση προϊόντος Ύφασμα: 70 % Πολυεστέρας / 30 % Πολυαμίδιο - Επικάλυψη: 100 % Πολυβινυλική αλκοόλη
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Διαστάσεις 35x38
Πλύσεις 600
Τύπος προϊόντος Μικροϊνών
Υλικό Πολυεστέρας / Πολυαμίδιο / Πολυουρεθάνη με βάση τον πολυεστέρα
Χρήση Προϊόν Πολλαπλών Χρήσεων
Χρώμα Μπλε
Πλάτος (cm) 35
Μήκος (cm) 38

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide