Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Clickspeed πανέτα μικροϊνών 44cm

Κωδικός
14360
Κωδικός Προμηθευτή
138695
-
  • Μικροΐνες για άριστα επίπεδα καθαρισμού και υγιεινής για κάθε τύπο δαπέδου. Μείωση κινδύνου επιμόλυνσης με την χρήση μίας πανέτας ανά δωμάτιο.
  • Εξασφαλίστε έως 80% μειωμένη κατανάλωση νερού και χημικού και έως 60% γρηγορότερο σφουγγάρισμα με την μέθοδο προεμποτισμού.
  • Οικονομικό σύστημα επίπεδου σφουγγαρίσματος με χαμηλό κόστος κτήσης.
Κωδικός
14360
Κωδικός Προμηθευτή
138695
Τόσο χαμηλά όσο € 8,84
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η πανέτα υψηλής απόδοσης από μικροΐνες και πολυεστέρα για το σύστημα Clickspeed 44cm από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional) είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη χρήση και στο πλύσιμο. Διαθέτει χρωματιστές λωρίδες για την εφαρμογή του συστήματος χρωματικής κωδικοποίησης. Είναι σχεδιασμένη για καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδου. Το ClickSpeed είναι ένα οικονομικό σύστημα επίπεδου σφουγγαρίσματος, με την μέθοδο του προεμποτισμού των πανετών, με μια μοναδική και εύχρηστη βάση πανέτας. Απλώς ακουμπήστε την πανέτα στο πάτωμα, σύρετέ την μέσα στη βάση και ασφαλίστε την στο μαγνητικό μηχανισμό συγκράτησης. Oι πανέτες προεμποτίζονται μια φορά στην αρχή της βάρδιας και έτσι ξεχνάμε την διαδικασία αδειάσματος και γεμίσματος του κουβά σε κάθε δωμάτιο. Επομένως, έχουμε μειωμένη κατανάλωση νερού και χημικού, γρηγορότερο σφουγγάρισμα και μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης, αφού χρησιμοποιείται μία πανέτα για κάθε δωμάτιο.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Το σύστημα Clickspeed είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση λεκέδων και επίμονων ρύπων, τον άριστο επαγγελματικό καθαριμό και την μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης μεταξύ των χώρων/δωματίων που καθαρίζονται.
Καθαρό βάρος (gr) 60
Οδηγίες πλύσης Να αποφεύγεται η χρήση χλωρίνης, μαλακτικού καθώς και χημικών με υψηλή αλκαλικότητα (το ph να μην ξεπερνάει το 10,5). Πρόπλυση στους 40°C και 15 πανέτες/ kg. Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται στεγνή ή προεμποτισμένη. Σταθεροποιείται εύκολα στην βάση.
Σύνθεση προϊόντος 90% Πολυεστερικές μικροΐνες / 10% Πολυαμιδικές μικροΐνες
Σύστημα Clickspeed
Πλύσεις 500
Τύπος προϊόντος Σύστημα Clickspeed
Υλικό Πολυεστερική μικροϊνα / Μικροϊνα πολυαμίδης
Πλάτος (cm) 44
Μήκος (cm) 44

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide