Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Nanotech Micro αντιβακτηριδιακό πανί μικροϊνών πράσινο 38x40cm

Κωδικός
17101-110
Κωδικός Προμηθευτή
128602
-
  • Εξασφαλίστε τα μέγιστα επίπεδα καθαρισμού και υγιεινής, χάρη στις μικροΐνες και την πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση του άργυρου.
  • Κερδίστε χρόνο με γρήγορο καθαρισμό, λόγω της χαμηλής τριβής, χωρίς υπολείμματα. Ξεβγάζεται πανεύκολα και παραμένει καθαρό μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης, βελτιώνοντας την εικόνα της επιχείρησης σας στους επισκέπτες σας.
Κωδικός
17101-110
Κωδικός Προμηθευτή
128602
Τόσο χαμηλά όσο € 21,20
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το NanoTech Micro σε πράσινο χρώμα από την επαγγελματική σειρά της Vileda® (Professional) έχει σχεδιαστεί με συνδυασμό της τεχνολογίας ατέρμονων μικροϊνών Evolon και νανοσωματιδίων αργύρου και είναι ένα πανί από μικροΐνες, αλλά όχι μόνο αυτό. Το μυστικό του βρίσκεται στην σύνθεση του με άργυρο, ο οποίος όταν έρθει σε άμεση επαφή με τα βακτήρια και τα μικρόβια, τα εξοντώνει. Παράλληλα, απομακρύνει τα βακτήρια κατά 99,9% από τις επιφάνειες (Πιστοποίηση BMA) και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων στην επιφάνεια του πανιού όταν αποθηκεύεται νοτισμένο. Καθαρίζει τις επιφάνειες εύκολα και γρήγορα, λόγω της χαμηλής τριβής και δεν αφήνει χνούδια και υπολείμματα. Ξεβγάζεται και στύβεται εύκολα. Διαθέσιμο σε 4 χρώματα, κατάλληλο για την εφαρμογή του συστήματος χρωματικής κωδικοποίησης.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Ανάγλυφη επιφάνεια Όχι
Τυπωμένο σχέδιο Όχι
Εφαρμογή Ιδανικό για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας όπου η ανώτερη υγιεινή είναι υψίστης σημασίας, όπως νοσοκομεία, γηροκομεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλπ.
Καθαρό βάρος (gr) 20
Οδηγίες πλύσης Να αποφεύγεται η χρήση χλωρίνης, μαλακτικού και χημικών με υψηλή αλκαλικότητα. Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται νωπό ή στεγνό. Για χρήση με την μέθοδο κουβά, ψεκασμού απευθείας πάνω στο πανί και ιδανικό για τον προεμποτισμό. Tip: Διπλώστε κάθε πανί 3 φορές για να έχετε 16 διαφορετικές επιφάνειες για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας. Μετά από κάθε
Σύνθεση προϊόντος 70 % Πολυεστέρας / 30 % Πολυαμίδιο / < 1 % Νανοσωματίδια αργύρου
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Πιστοποιήσεις BMA
Διαστάσεις 38x40
Πλύσεις 250
Τεχνολογία Ατέρμονων μικροϊνών
Τύπος προϊόντος Μικροϊνών
Υλικό 100% Μικροΐνα (70% Πολυεστέρας 30% Πολυαμίδιο)
Χρήση Προϊόν Πολλαπλών Χρήσεων
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος (cm) 38
Μήκος (cm) 40

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide