Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Professional Swep Duo Microplus πανέτα 50cm

Κωδικός
14391
Κωδικός Προμηθευτή
143815
-
  • Μέγιστα επίπεδα καθαρισμού και υγιεινής για λεία δάπεδα. Μείωση κινδύνου επιμόλυνσης με τον προεμποτισμό και την χρήση μίας πανέτας ανά δωμάτιο.
  • Εξασφαλίστε έως 80% μειωμένη κατανάλωση νερού και χημικού και έως 60% γρηγορότερο σφουγγάρισμα με την μέθοδο προεμποτισμού.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Δύο όψεις για καθαρισμό έως 50m² με μία μόνο πανέτα.
Κωδικός
14391
Κωδικός Προμηθευτή
143815
Τόσο χαμηλά όσο € 30,47
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η Swep Duo MicroPlus είναι μια πανέτα μικροϊνών διπλής όψης από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional), η οποία προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης καθαρισμού και ανθεκτικότητας. Και με τις 2 όψεις της μπορεί να καθαρίσει μέχρι 50m². Εφαρμόζει εύκολα στην βάση. Η κατασκευή της με κοντό πέλος την καθιστά ιδανική για λεία δάπεδα. Συλλέγει και απομακρύνει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια και είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική σε επίμονους ρύπους, χάρη στις τραχιές λωρίδες που είναι ενσωματωμένες στην επιφάνειά της. Κατάλληλη για στεγνό, νωπό και υγρό καθαρισμό, αλλά και για απολύμανση δαπέδων. Η πανέτα MicroPlus έχει λάβει το αναγνωρισμένο σήμα Nordic Ecolabel (Swan) που διασφαλίζει ότι το προϊόν πληρεί τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά και κλιματικά κριτήρια. Αποτελεί μέρος της βασικής σειράς πανετών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για χρήση με τη μέθοδο προεμποτισμού Swep. Το πλήρες σύστημα Swep προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για δάπεδα, τοίχους, ταβάνια, σκάλες και τζάμια, μειώνοντας το συνολικό κόστος καθαρισμού. Εξασφαλίζει εξαιρετική καθαριστική δράση, χαμηλό κόστος χρήσης και υψηλά επίπεδα υγιεινής. Oι πανέτες προεμποτίζονται μια φορά στην αρχή της βάρδιας και έτσι ξεχνάμε την διαδικασία αδειάσματος και γεμίσματος του κουβά σε κάθε δωμάτιο. Επομένως, έχουμε έως 80% μειωμένη κατανάλωση νερού και χημικού, έως 60% γρηγορότερο σφουγγάρισμα και μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης, αφού χρησιμοποιείται μία πανέτα για κάθε δωμάτιο.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθαρό βάρος (gr) 145
Οδηγίες πλύσης Να αποφεύγεται η χρήση χλωρίνης, μαλακτικού καθώς και χημικών με υψηλή αλκαλικότητα (το ph να μην ξεπερνάει το 10,5). Πρόπλυση στους 40°C και 5-6 πανέτες/ kg. Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται στεγνή ή προεμποτισμένη. Σταθεροποιείται εύκολα στην βάση.
Σύνθεση προϊόντος 90% Πολυεστερικές μικροΐνες / 10% Πολυεστέρας
Σύστημα Swep
Επιφάνεια καθαρισμού (m²) 50
Πλύσεις 1000
Τύπος προϊόντος Σύστημα Swep
Υλικό Πολυεστερικές μικροΐνες
Περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις Nordic Swan Ecolabel
Πλάτος (cm) 50
Μήκος (cm) 50

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide