Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Tork PeakServe® Continuous™ συσκευή χειροπετσέτας μαύρη

Κωδικός
10080-101
Κωδικός Προμηθευτή
552508
-
  • Εξαιρετικής καινοτομίας συσκευή με πολύ μεγάλη χωρητικότητα για μέγιστη αυτονομία & οικονομία χρήσης & συντήρησης. Εξασφαλίζει τη συνεχή ροή χαρτιού. Ιδανική για μπάνια με υψηλή κίνηση.
  • Διανομή ενός φύλλου τη φορά για ευκολία και υγιεινή στη χρήση.
  • Μεγάλη ευκολία και ταχύτητα στον ανεφοδιασμό.
Κωδικός
10080-101
Κωδικός Προμηθευτή
552508
Τόσο χαμηλά όσο € 58,79
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η συσκευή Tork PeakServe® Continuous από την επαγγελματική σειρά της Essity αποτελεί σύγχρονη καινοτομία που σχεδιάστηκε για τουαλέτες με υψηλή κίνηση καθώς προσφέρει συμπίεση περιεχομένου και 250% περισσότερες χειροπετσέτες σε σύγκριση με τις συμβατικές συσκευές, μειώνοντας την απροσδόκητη εξάντλησή τους. Η συσκευή έχει πολύ υψηλή χωρητικότητα έως 2100 χειροπετσέτες και μπορεί να ανεφοδιαστεί γρήγορα επιτρέποντας στο προσωπικό να επικεντρωθεί στον καθαρισμό και όχι στην αναπλήρωση. Χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα η λήψη μιας χειροπετσέτας είναι πάντα απρόσκοπτη και εύκολη. Η διανομή γίνεται σε τρία δευτερόλεπτα, προσφέροντας καλύτερη ροή στην τουαλέτα, χωρίς αναμονή για τους επισκέπτες σας. Φτιαγμένη από ιδιαίτερα ποιοτικά πλαστικά υλικά τα οποία καθαρίζονται πολύ εύκολα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις συμβατικές συσκευές για να μειώσετε έτσι την απόρριψη πλαστικού στο περιβάλλον. Σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του μπάνιου σας, προσφέρει λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Συμβατό με τις χειροπετσέτες PeakServe® Continuous™, το σύστημα έχει διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 37x10,1x73cm.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης αντικατάστασης αναλωσίμου Όχι
Απαιτείται συναρμολόγηση Όχι
Βάθος (cm) 10,1
Εφαρμογή Η δοσομετρική συσκευή χειροπετσέτας Tork PeakServe® Continuous® χωράει 250% περισσότερες χειροπετσέτες σε σύγκριση με Tork Universal και τις Tork Xpress® Multifold . Οι χειροπετσέτες διανέμονται γρήγορα και με συνεχόμενη ροή.
Καθαρό βάρος (gr) 4.100
Οδηγίες χρήσης Στέγνωμα Χεριών
Σύστημα H5
Υλικό συσκευασίας Χαρτί
Ύψος (cm) 73,1
Διαστάσεις 37x10,1x73
Λειτουργία Χειροκίνητη
Τύπος προϊόντος Συσκευή χειροπετσέτας
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα 2100 φύλλα
Πλάτος (cm) 37

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide