Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Sempermed® Supreme χειρουργικά γάντια μιας χρήσης λάτεξ χωρίς πούδρα Νο. 6,5 λευκά 100τεμ

-
  • Τέλεια εφαρμογή και άνεση, χάρη στο εξαιρετικά ελαστικό υλικό και την πλήρως ανατομική φόρμα. Χωρίς πούδρα για εξάλειψη της αίσθησης ξηρότητας.
  • Ιδανικά για χρήση σε χειρουργεία ή παροχή σε επισκέπτες, λόγω της ξεχωριστής ατομικής συσκευασίας. Μέγιστη προστασία με μεγαλύτερο πάχος και μήκος.
  • Πακέτο με άνοιγμα στο πλάι για ευκολότερη διανομή.
Κωδικός
17146-13
Τόσο χαμηλά όσο € 36,00
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Τα χειρουργικά γάντια από λάτεξ μίας χρήσης Sempermed® Supreme από την Semperit είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρουν μεγάλη ελαστικότητα, αντοχή στο σκίσιμο και την αξιοπιστία που αναζητάτε ως επαγγελματίες υγείας. Είναι αποστειρωμένα, χωρίς πούδρα και έχουν πλήρως ανατομική φόρμα για εξαιρετική εφαρμογή και άνεση. Το πακέτο διαθέτει εγκοπή στο πλάι χάρη στην οποία μπορεί να λειτουργήσει και ως dispenser. Για κάθε ζεύγος γαντιών υπάρχει ξεχωριστή ατομική συσκευασία. Είναι αμφιδέξια, κατάλληλα για το αριστερό και το δεξί χέρι και είναι πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα. Με το κλασικό λευκό χρώμα τους είναι τέλεια για χρήση από ιατρικό προσωπικό σε χειρουργεία, χώρους υγείας, αλλά και ως παροχή στους επισκέπτες ξενοδοχειακών μονάδων λόγω της ατομικής συσκευασίας. Είναι κατάλληλα για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων (PPE Κατηγορία ΙΙΙ) και είναι διαθέσιμα σε 4 μεγέθη: 6,5, 7, 7,5, 8. Το πάχος των χειρουργικών γαντιών μίας χρήσης είναι 0,19mm για να έχετε τη καλύτερη δυνατή αίσθηση αφής με την αξιοπιστία που επιζητάτε.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Για χρήση από ιατρικό προσωπικό σε χειρουργεία, χώρους υγείας, αλλά και ως παροχή στους επισκέπτες ξενοδοχειακών μονάδων λόγω της ατομικής συσκευασίας. Κατάλληλα ακόμα και για χειρουργικές επεμβάσεις μεγάλης διάρκειας.
Πούδρα Όχι
AQL 0,65
Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα Όχι
Κατηγορία PPE (EU 2016/425) III
Κλάση Ιατροτεχνολογικού προϊόντος (EU 2017/745) IIA
Μέγεθος 6,5
Πάχος (mm) 0,19
Τύπος προϊόντος Χειρουργικά
Υλικό Λάτεξ
Χρήση Προϊόν μιας Χρήσης
Χρώμα Λευκό
Μήκος (cm) 24

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide