Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Rubbermaid Autojanitor® Expressions καθαριστικό λεκάνης 600ml

Κωδικός
16908-131
Κωδικός Προμηθευτή
R0420804
-
  • 2 σε 1. Καθαρίζει και ταυτόχρονα αρωματίζει μέσω ειδικής ταινίας που διαχέει το άρωμα στο χώρο.
  • Καθαρίζει το πουρί και τα άλατα από τη λεκάνη, τους ουρητήρες και τις σωληνώσεις προσφέροντας μια αίσθηση καθαριότητας και ασφάλειας.
  • Μεγάλη αυτονομία 6000 δόσεων για οικονομία χρήσης και εύκολη συντήρηση.
Κωδικός
16908-131
Κωδικός Προμηθευτή
R0420804
Τόσο χαμηλά όσο € 13,60
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το καθαριστικό λεκάνης Autojanitor Expressions® από την επαγγελματική σειρά της Rubbermaid Commercial Products αρωματίζει και διατηρεί τη λεκάνη και τις σωληνώσεις καθαρές ενώ παράλληλα αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Κάθε φιάλη αποδίδει 6.000 δόσεις. Είναι άχρωμο ώστε να μην αφήνει σημάδια στις πορσελάνες και έρχεται σε σφραγισμένη φιάλη για εύκολη ανατροφοδότηση και εξασφαλισμένη υγιεινή. Κάθε αναλώσιμο έρχεται με μία απορροφητική ταινία η οποία τοποθετείται στο πίσω μέρος της συσκευής, εμποτίζεται με το αναλώσιμο και μέσω της φυσικής ροής του αέρα διοχετεύει άρωμα εσπεριδοειδών στον χώρο.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας EUH 208 - Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση., H318 - Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη., H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα.
Εφαρμογή Για καθαρισμό της λεκάνης και των σωληνώσεων. Εξυγιαίνει, αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά τον χώρο.
Ημέρες λειτουργίας 60
Καθαρό βάρος (gr) 700
Όγκος (L) 0,6
Οδηγίες χρήσης Η ταινία τοποθετείται στο πίσω μέρος της συσκευής, εμποτίζεται με το αναλώσιμο και μέσω της φυσικής ροής του αέρα διοχετεύει άρωμα εσπεριδοειδών στον χώρο.
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Σύστημα Autojanitor
Πιστοποιήσεις OEHHA - Proposition 65 Compliance
Απαιτείται συσκευή Ναι
Αριθμός δόσεων 6000
Άρωμα Φρεσκάδας
Δηλώσεις προφύλαξης P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε., P210 - Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε.
Τύπος προϊόντος Καθαριστικό αρωματικό λεκάνης
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide