Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Ecolab Sirafan Speed απολυμαντικό σπρέι ταχείας δράσης έτοιμο προς χρήση 750ml

Κωδικός
10774
Κωδικός Προμηθευτή
9033070_10002931
-
  • Τα ενεργά συστατικά του παρέχουν γρήγορη απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ή με τα χέρια αποτρέποντας την επιμόλυνση.
  • Αφήνει αστραφτερές επιφάνειες χωρίς κηλίδες και δε χρειάζεται ξέβγαλμα.
Κωδικός
10774
Κωδικός Προμηθευτή
9033070_10002931
Τόσο χαμηλά όσο € 15,95
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Ταχείας δράσης, έτοιμο για χρήση απολυμαντικό επιφανειών με βάση αλκοόλες από την Ecolab. Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μύκητες. Τα ενεργά συστατικά του παρέχουν απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα όπως πάγκους, μηχανές κοπής, εργαλεία, σκεύη κ.λπ. αλλά και επιφάνειες που αγγίζουμε συχνά με τα χέρια όπως χερούλια και διακόπτες. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό., H336 - Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη., H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα.
Εφαρμογή Για τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα όπως πάγκους, μηχανές κοπής, εργαλεία, σκεύη κ.λπ. αλλά και επιφάνειες που αγγίζουμε συχνά με τα χέρια όπως χερούλια και διακόπτες.
Όγκος (L) 0,75
Οδηγίες χρήσης Συµβουλευτείτε την ετικέτα του προϊόντος και το πλάνο υγιεινής για λεπτοµερείς οδηγίες χρήσης. Εύφλεκτο προϊόν. Βγάλτε από την πρίζα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές πριν καθαρίσετε. Φορέστε προστατευτικά γάντια και γυαλιά πριν το χρησιµοποιήσετε.
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P210 - Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε.
Έγκριση ΕΟΦ Ναι
Τύπος προϊόντος Επιφανειών
Χρειάζεται ξέβγαλμα Όχι
Ready To Use Ναι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide