Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Ecolab Oasis Pro Premium 20 υγρό καθαριστικό απολυμαντικό με έγκριση ΕΟΦ 2L

Κωδικός
10783
Κωδικός Προμηθευτή
9051700_10003668
-
  • Θανατώνει τους μικροοργανισμούς και τους μύκητες από όλες τις επιφάνειες και τον εξοπλισμό, στους χώρους επεξεργασίας τροφίμων.
  • Χαμηλό κόστος χρήσης χάρη στην υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση και το σύστημα δοσολόγησης.
  • Ειδική συσκευασία για μείωση απορριμμάτων και εύκολη αποθήκευση.
Κωδικός
10783
Κωδικός Προμηθευτή
9051700_10003668
Τόσο χαμηλά όσο € 103,80
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Καθαριστικό & Απολυμαντικό αποτελεσματικό σε μικρόβια και μύκητες από την Ecolab. Κατάλληλο για επιφάνειες κουζίνας και χώρους υγιεινής. Εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 9,9
Δηλώσεις επικινδυνότητας H290 - Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα., H314 - Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες., H400 - Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς., H411 - Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Δοσολογία Προτεινόµενη συγκέντρωση εφαρµογής : 1-2% ανάλογα µε το επίπεδο των ρύπων και την σκληρότητα του νερού και τον επιθυµητό βαθµό απολύµανσης.
Εφαρμογή Καθαριστικό & Απολυμαντικό για επιφάνειες σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων & για χώρους HK.
Όγκος (L) 2
Οδηγίες χρήσης Φοράτε προστατευτικά γάντια. Ψεκάστε µε ψεκαστήρα αφρισµού επάνω στην επιφάνεια. Σκουπίστε την επιφάνεια µε ένα νωπό πανί/σπόγγο. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-15 min. Ξεπλύνετε µε καθαρό νερό. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει µόνη της.
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Σύστημα Oasis Pro
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Απαιτείται συσκευή Ναι
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P260 - Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα., P303 + P361 + P353 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό [ή στο ντους]., P273 - Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Έγκριση ΕΟΦ Ναι
Τύπος προϊόντος Επιφανειών
Χρειάζεται ξέβγαλμα Ναι
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide