Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

AMPri Eco-plus ποδονάρια μπλε 15x42cm 100τεμ

Κωδικός
14674
Κωδικός Προμηθευτή
07019
-
  • Δείξτε στους ανθρώπους και τους επισκέπτες σας ότι νοιάζεστε πραγματικά για την υγιεινή και την ασφάλεια τους. Εφαρμόζει τέλεια στο παπούτσι και προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος χάρη στο ελαστικό κλείσιμο.
  • Διασφαλίστε την υγιεινή του χώρου σας και μειώστε τον κίνδυνο επιμόλυνσης από μικρόβια που βρίσκονται στις σόλες των παπουτσιών.
Κωδικός
14674
Κωδικός Προμηθευτή
07019
Τόσο χαμηλά όσο € 2,47
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Δεν πρέπει απλώς να νοιάζεστε για την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων σας, αλλά πρέπει να το δείχνετε συνεχώς με ορατό και ξεκάθαρο τρόπο για να περάσετε το μήνυμα ότι στον χώρο σας η υγιεινή αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα. Διασφαλίστε την υγιεινή του χώρου σας με τα καλύμματα παπουτσιών Eco-Plus μίας χρήσης από χλωριωμένο πολυαιθυλένιο από την AMPri. Τα αδιάβροχα ποδονάρια σε μπλε χρώμα και με λάστιχο για άψογη εφαρμογή στο παπούτσι, διαθέτουν ελαστικό κλείσιμο για δυνατότητα προσαρμογής σε όλα τα μεγέθη, με τις διαστάσεις του προϊόντος να είναι μεγέθους medium (ΠxΜ): 15x42cm. Είναι κατάλληλα για χρήση σε χώρους υγείας, εστιατόρια-μπαρ, λοιπούς χώρους εστίασης και βιομηχανίες που απαιτείται επιπλέον υγιεινή και ασφάλεια.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Κατάλληλα για τους χώρους υγείας, εστίασης και βιομηχανίες που απαιτείται η υγιεινή και η προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών.
Καθαρό βάρος (gr) 253
Οδηγίες χρήσης Για χρήση πάνω από τα υποδήματα του εργαζόμενου/επισκέπτη. Πριν από την χρήση, ελέγξτε για τυχόν φθορές του προϊόντος. Μετά την χρήση, απορρίψτε το προϊόν στους κάδους απορριμμάτων.
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Ανιχνεύσιμο Όχι
Διαστάσεις 15x42
Τύπος προϊόντος Κάλυμμα παπουτσιών
Υλικό PE
Χρήση Προϊόν μιας Χρήσης
Χρώμα Μπλε
Πλάτος (cm) 41
Μήκος (cm) 15

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide