Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Diversey Suma Multi Conc D3  καθαριστικό γενικής χρήσης 1,5L

Κωδικός
10514
Κωδικός Προμηθευτή
100858579
-
  • Συσκευασία που μειώνει τα απόβλητα, απαιτεί μικρότερο χώρο αποθήκευσης και προσφέρει οικονομία χρήσης μέσω της συμπυκνωμένης σύνθεσης του προϊόντος.
  • Βολική και ελεγχόμενη δοσολογία μέσω του συστήματος Divermite για μειωμένο κόστος χρήσης.
  • Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές, σε όλες τις συνθήκες νερού.
Κωδικός
10514
Κωδικός Προμηθευτή
100858579
Τόσο χαμηλά όσο € 131,64
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Suma Multi 1,5L από τη Diversey είναι ένα υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό για τον καθαρισμό σκληρών επιφανειών σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Κατάλληλο για δάπεδα, τοίχους, πόρτες, ταβάνια και γενικό εξοπλισμό. Ειδική συσκευασία ώστε να μειώνονται τα απόβλητα και να απαιτεί µικρότερη χωρητικότητα κατά την αποθήκευση. Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές κι είναι αποτελεσματικό σε όλες τις συνθήκες νερού. Παρέχει οικονομία στη χρήση χάρη στην υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεσή.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 11
Δηλώσεις επικινδυνότητας H314 - Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες., H302 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης., H335 - Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού.
Δοσολογία 2,5 ml/l νερού
Εφαρμογή Για τον καθαρισμό σκληρών επιφανειών σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Κατάλληλο για δάπεδα, τοίχους, πόρτες, ταβάνια και γενικό εξοπλισμό. Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές.
Όγκος (L) 1,5
Οδηγίες χρήσης Καθαρισμός Γενικής Χρήσης
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Σύστημα Diverflow with Surelink
Απαιτείται συσκευή Ναι
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P260 - Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα., P303 + P361 + P353 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό [ή στο ντους]., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Τύπος προϊόντος Καθαριστικό γενικής χρήσης
Τύπος ρύπου Καμένα και ξεραμένα λίπη
Χρειάζεται ξέβγαλμα Ναι
Χρώμα Κίτρινο
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide