Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Dettol απολυμαντικό σπρέι χωρίς άρωμα 500ml

Κωδικός
12598
Κωδικός Προμηθευτή
3034238
-
  • Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών συμπεριλαμβανομένου του E.coli, της σαλμονέλας και του ιού της γρίπης.
  • Άοσμο, άχρωμο και προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και ιών.
  • Ιδανικό για χρήση στις περιοχές της τουαλέτας, στους κάδους απορριμμάτων, στις επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού και σε περιοχές που έρχονται συχνά σε επαφή με ζωντανούς οργανισμούς.
Κωδικός
12598
Κωδικός Προμηθευτή
3034238
Τόσο χαμηλά όσο € 4,70
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Dettol αντιβακτηριδιακό Spray Επιφανειών προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του επαγγελματικού σας χώρου! Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένων των Ε.coli, Σαλμονέλας, MRSA και των Ιών της γρίπης τύπου Α Η1Ν1. Αφαιρεί το 90% των αλλεργιογόνων. Χωρίς άρωμα, χρώμα, χλώριο. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες κοπής τροφίμων, καρεκλάκια φαγητού, στρώματα για αλλαγή πάνας, ψυγεία, κάδους απορριμμάτων, νεροχύτες, μπανιέρες & βρύσες, λεκάνες τουαλέτας. Ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας H229 - Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί., H225 - Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα., H223 - Εύφλεκτο αερόλυμα., H220 - Εξαιρετικά εύφλεκτο αέριο., H280 - Περιέχει αέριο υπό πίεση· εάν θερμανθεί, μπορεί να εκραγεί.
Εφαρμογή Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες κοπής τροφίμων, καρεκλάκια φαγητού, στρώματα για αλλαγή πάνας, ψυγεία, κάδους απορριμμάτων, νεροχύτες, μπανιέρες & βρύσες, λεκάνες τουαλέτας. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών.
Όγκος (L) 0,5
Οδηγίες χρήσης Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Κρατήστε το σε απόσταση 15-20εκ. μακριά από μια επιφάνεια που έχετε ήδη καθαρίσει και ψεκάστε την έως ότου καλυφθεί εντελώς.
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Απαιτείται συσκευή Όχι
Άρωμα Άοσμο
Έγκριση ΕΟΦ Ναι
Τύπος προϊόντος Επιφανειών
Χρειάζεται ξέβγαλμα Όχι
Ready To Use Ναι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide