Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Buzil Indumaster IR45 ισχυρό βιομηχανικό καθαριστικό 10L

Κωδικός
10995
Κωδικός Προμηθευτή
IR45-0010R3
-
  • Αποκολλά τις πλέον επίμονες ακαθαρσίες, όπως π.χ. έντονη αιθάλη, ακαθαρσίες από λάδι και λίπος, γραφίτη και γραμμές από ελαστικά.
  • Κατάλληλο για χρήση σε συνεργεία και στον βιομηχανικό τομέα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μηχανήματα καθαρισμού και υψηλής πίεσης
  • Ιδανικό για καθαρισμό ρύπων πυρκαγιάς.
Κωδικός
10995
Κωδικός Προμηθευτή
IR45-0010R3
Τόσο χαμηλά όσο € 66,81
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το ισχυρό βιομηχανικό καθαριστικό Indumaster IR45 από τη Buzil συνιστάται για αρχικό καθαρισμό και συντήρηση. Είναι κατάλληλο για βιομηχανικούς και εργασιακούς χώρους (εργοστάσια, γκαράζ, συνεργεία αυτοκινήτων, βενζινάδικα). Πολύ αποτελεσματικό με έντονους ρύπους λαδιού, λίπους, γράσου. συνιστάται για τον καθαρισμό αποκατάστασης μετά από περιπτώσεις πυρκαγιάς κι εξασφαλίζει αντιστατική προστασία. Παρέχει δυνατότητα χρήσης και με μηχανές καθαρισμού.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη
Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 13,5
Δηλώσεις επικινδυνότητας H290 - Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα., H314 - Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες.
Δοσολογία Καθαρισμός συντήρησης: 100 ml / 10 l νερό. Βασικός καθαρισμός: 1000 ml / 10 l νερό. Καθαρισμός με μηχάνημα: 100 - 500 ml / 10 l νερό. Καθαρισμός με υψηλή πίεση: 1:5 to 1:10 με νερό
Εφαρμογή Κατάλληλο για βιομηχανικούς και εργασιακούς χώρους (εργοστάσια, γκαράζ, συνεργεία αυτοκινήτων, βενζινάδικα). Ιδανικό για τον καθαρισμό αποκατάστασης μετά από περιπτώσεις πυρκαγιάς. Δυνατότητα χρήσης και με μηχανές καθαρισμού.
Όγκος (L) 10
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιήστε το αραιωμένο σύμφωνα με τις οδηγίες για τη συνιστώμενη δοσολογία και τον προτεινόμενο τρόπο εφαρμογής που αναφέρονται πάνω στην ετικέτα τους προϊόντος. Χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό για την αραίωση.
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P303 + P361 + P353 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό [ή στο ντους]., P301 + P330 + P331 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Μορφή δόσης Υγρό
Τύπος προϊόντος Ισχυρό βιομηχανικό καθαριστικό
Τύπος ρύπου Για έντονους λιπαρούς βιομηχανικούς ρύπους
Χρώμα Πράσινο
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide