Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    wypall reach plus
    2/5/23

    WypAll Reach Plus

       

    ← Previous Next →

    Σας παρουσιάζουμε το πρωτοποριακό και έξυπνο 4σε1 σύστημα χαρτιού κουζίνας από την Kimberly Clark Professional που εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία, αυξημένη υγιεινή και μειωμένη κατανάλωση έως 50%.

    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 τρόπους και συνεπώς αποτελεί απαραίτητη προσθήκη σε χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα.
    • Πλήρως κλειστό σύστημα συσκευής, σχεδιασμένο για να προστατεύει το αναλώσιμο και να αποτρέπει τη μετάδοση των βακτηρίων κατά τη διάρκεια της χρήσης εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υγιεινής και να ενθαρρύνει την αποδοτική χρήση των χαρτιών καθαρισμού.
    • Εξαιρετικά ανθεκτική και εύχρηστη φορητή συσκευή που δίνει τη δυνατότητα και για ευέλικτη χρήση στο χέρι και για σταθερή χρήση μέσω τοποθέτησής της στον τοίχο ταυτόχρονα.
    • Έχει σχεδιαστεί με βιώσιμες πρακτικές, συμβάλλοντας σε λιγότερες συνολικά εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου και CO2.
    • Ελεγχόμενη χρήση αναλωσίμου (με διανομή ενός φύλλου τη φορά) που εξασφαλίζει τη μείωση της άσκοπης κατανάλωσης και της φθοράς του έως 50%.

    → Σε ιδανικό μέγεθος για χώρους με περιορισμένη χωρητικότητα (όπως μικρές κουζίνες, bar, reception, γραφεία, διάφορους χώρους ξενοδοχείων κ.λπ.).

    Συμβατό με τα αναλώσιμα ρολά Wypall Reach Centerfeed L10 που χαρακτηρίζονται από υψηλή απορροφητικότητα και διαθέτουν πιστοποίηση food contact, ώστε να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και σε χώρους επεξεργασίας και παρασκευής τροφίμων.

    Ανακαλύψτε τη συσκευή WypAll Reach Plus ΕΔΩ.

    Γνωρίστε καλύτερα το σύστημα WypAll® Reach™ Plus:

    Εξαιρετικά ευέλικτη τοποθέτηση συσκευής 4 θέσεων για κάλυψη κάθε επαγγελματικού χώρου. 

    wypall reach plus

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide