Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    WypAll® Reach™ | Το απλό και έξυπνο σύστημα της Kimberly Clark Professional που συμβάλλει στην αποφυγή των επιμολύνσεων
    17/5/20

    WypAll® Reach™ | Το απλό και έξυπνο σύστημα της Kimberly Clark Professional που συμβάλλει στην αποφυγή των επιμολύνσεων

      

    ← Previous Next →

    Γνωρίζατε ότι:

    • Τα εκτεθειμένα ρολά έρχονται σε επαφή περισσότερες από 70 φορές με ανθρώπινα χέρια κατά τη διάρκεια χρήσης τους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης του χαρτιού και των επιφανειών;
    • Με τα ρολά εκτός συσκευής ο χρήστης κάνει αλόγιστη χρήση του αναλωσίμου;

    Στη VARIO είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε συνολικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα υγιεινής και θα κάνουν τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας να αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Το νέο κλειστό σύστημα της Kimberly Clark Professional, ήρθε για να εξασφαλίσει τη μείωση μετάδοσης των βακτηρίων, καθώς και τη μείωση κόστους από την αλόγιστη σπατάλη του προϊόντος.

    WypAll®  Reach™Centrefeed System

    • Πλήρως κλειστό σύστημα συσκευής, σχεδιασμένο για να προστατεύει το αναλώσιμο και να αποτρέπει τη μετάδοση των βακτηρίων κατά τη διάρκεια της χρήσης εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υγιεινής.
    • Εξαιρετικά ανθεκτική και εύχρηστη φορητή συσκευή που δίνει τη δυνατότητα και για ευέλικτη χρήση στο χέρι και για σταθερή χρήση μέσω τοποθέτησής της στον τοίχο.
    • Ελεγχόμενη χρήση αναλωσίμου (με διανομή ενός φύλλου τη φορά) που εξασφαλίζει τη μείωση της άσκοπης κατανάλωσης και της φθοράς του αναλωσίμου πάνω και 20%.

    Το νέο κλειστό σύστημα δοσομέτρησης έρχεται σε ιδανικό μέγεθος για χώρους με περιορισμένη χωρητικότητα (όπως μικρές κουζίνες, bar, reception, γραφεία, διάφορους χώρους ξενοδοχείων κ.λπ.). Τα συμβατά αναλώσιμα ρολά Wypall Reach Centerfeed L10 και L10 Airflex χαρακτηρίζονται από υψηλή απορροφητικότητα και διαθέτουν πιστοποίηση food contact, ώστε να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και σε χώρους επεξεργασίας και παρασκευής τροφίμων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να το χρησιμοποιήσετε στο video που ακολουθεί μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

    https://www.youtube.com/watch?v=Hpuuu2j98uQ

    → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους, καθώς και ποιες προϊοντικές λύσεις ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO | [email protected] | 210 341 8230

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide