Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Οι προϊοντικές μας λύσεις για τη σωστή υγιεινή χεριών, επιφανειών κ.α. για ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας
    30/1/20

    Οι προϊοντικές μας λύσεις για τη σωστή υγιεινή χεριών, επιφανειών κ.α. για ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας

       

    ← Previous Next →
    Με αφορμή τα νέα σχετικά με προϊόντα για τον Νέο Κοροναϊό 2019-nCoV, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για την προστασία μας. Παράλληλα δεν είναι κοινωνικά ορθό να δηλώσει οποιαδήποτε εταιρεία ότι διαθέτει προϊόντα που περιορίζουν τη μετάδοση του ιού, μιας και οι έρευνες των επιστημών σχετικά με τον ιό και την αιτία εμφάνισής του βρίσκονται σε εξέλιξη. Στη Vario, με υπεύθυνη προσέγγιση και επειδή η πρόληψη είναι προτιμότερη από τη θεραπεία, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν και άλλοι καθημερινοί κίνδυνοι για την υγεία μας την περίοδο αυτή, όπως είναι ο ιός της γρίπης, της γαστρεντερίτιδας κ.λπ. Η γενική σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο κοινό για τη μείωση της επέκτασης και της μετάδοσης των ασθενειών περιλαμβάνει την καλή υγιεινή των χεριών και του αναπνευστικού καθώς και την ασφαλή επεξεργασία τροφίμων. Στη VARIO με την εμπειρία, τη γνώση και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σας προτείνουμε τις εξής προϊοντικές λύσεις για να εναρμονιστείτε με τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης ασθενειών. Τα αναλώσιμα υλικά της VARIO για την πρόληψη των λοιμώξεων που πρέπει να έχετε πάντα στον εργασιακό σας χώρο:
    • Να πλένετε τα χέρια σας συχνά και σχολαστικά με άφθονο νερό και σαπούνι και κατόπιν να χρησιμοποιείτε αλκοολούχο διάλυμα χεριών.
    • Να στεγνώνετε επαρκώς τα χεριά σας με απορροφητική χειροπετσέτα μιας χρήσης, ώστε να μη μένει καθόλου υγρασία.
    • Να καλύπτετε πάντα με τον αγκώνα σας το στόμα και τη μύτη σας κατά τον βήχα και το φτέρνισμα και αμέσως μετά να πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας
    i Τι είναι σημαντικό να θυμάστε για τους γραφειακούς σας χώρους
    • Καλός αερισμός των χώρων εργασίας σε συνδυασμό με τακτικό και σχολαστικό καθαρισμό των δαπέδων, των επιφανειών, των WC, των κοινόχρηστων χώρων και ιδιαίτερα των επιφανειών που αγγίζει συχνά ο εργαζόμενος ή επισκέπτης όπως πόμολα, επιφάνειες τουαλέτας, εξοπλισμό γραφείου (πληκτρολόγιο, ποντίκι, τηλέφωνο κ.λπ.).
    Πηγή: www.eody.gov.gr

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide