Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Ο ΝΕΟΣ σύμμαχος υγιεινής και ασφάλειας στο τραπέζι σας | Sealable Sacchetto Tissue
    15/6/20

    Ο ΝΕΟΣ σύμμαχος υγιεινής και ασφάλειας στο τραπέζι σας | Sealable Sacchetto Tissue

      

    ← Previous Next →
    Στη VARIO αναζητάμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις για κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη στην προσπάθειά μας να σας ωφελήσουμε παράγοντας αξία. Συνεργαζόμαστε ΜΑΖΙ σας και σας υποστηρίζουμε διαρκώς, καθώς θέλουμε οι επισκέπτες σας να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας και να βρουν -κυριολεκτικά- στον χώρο σας την υγιεινή και την ασφάλεια που τόσο έχουν ανάγκη και αναζητούν. Πιστοί στη φράση που μας χαρακτηρίζει "Μία εταιρεία, όλα όσα χρειάζεστε", φέρνουμε στο τραπέζι σας και σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Sealable Sacchetto Tissue από τη Duni Group, το οποίο ήρθε για να αποτελέσει τον απόλυτο σύμμαχο υγιεινής για εσάς και την επιχείρησή σας και να βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε στα μάτια των πελατών σας. Συγκεκριμένα, το ΝΕΟ Sealable Sacchetto Tissue:
    • Σφραγίζει με ταινία διπλής όψης για υψηλή υγιεινή και προστασία της χαρτοπετσέτας και του μαχαιροπίρουνου (δεν περιλαμβάνονται).
    • Περιλαμβάνει χαρτοπετσέτα, ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε τοποθετώντας και ατομικό υγρό μαντιλάκι καθαρισμού χεριών.
    • Είναι διαθέσιμο σε χρώματα: μαύρο, μπορντώ, κραφτ σε διάσταση 8,5cm x 25cm και σε εναλλακτική επιλογή Sacchetto Tissue XL (μόνο σε κραφτ).
    … επιλέξτε το ιδανικό, για εσάς, Sealable Sacchetto Tissue ΕΔΩ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το ΝΕΟ Sealable Sacchetto Tissue ή πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους σας και ποιες προϊοντικές λύσεις ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO | [email protected] | 210 341 8230

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide