Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    tork επαγγελματικά προϊόντα υγιεινής, συσκευές για σαπούνια και αντισηπτικά
    1/8/22

    Πέντε απλά βήματα για καλύτερη υγιεινή χεριών

      

    ← Previous Next →

    Πέντε απλά βήματα για καλύτερη υγιεινή χεριών

    Η υγιεινή των χεριών θεωρείται ο σημαντικότερος παράγοντας σε περιβάλλον ελέγχου λοιμώξεων, αφού προστατεύει τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους επισκέπτες/ ασθενείς.

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει την εφαρμογή μιας καθολικής στρατηγικής για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής πρόληψης των λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένης της εγκαθίδρυσης μιας νέας κουλτούρας και νοοτροπίας. Για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να βελτιωθεί, σας προτείνουμε πέντε απλά βήματα για να προωθήσετε την καλύτερη υγιεινή χεριών.

    1. Κάνετε την εκπαίδευση για την υγιεινή των χεριών πιο ενδιαφέρουσα

    Σύμφωνα με την Έρευνα Υγιεινής Χεριών Tork Healthcare, 8 στους 10 επαγγελματίες υγείας θα ήθελαν να βελτιώσουν τη συμμόρφωσή τους με τους κανονισμούς υγιεινής των χεριών. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στηρίζει ένα τεκμηριωμένο, δοκιμασμένο και πρακτικά επικεντρωμένο στους χρήστες μοντέλο, με τις 5 ευκαιρίες για υγιεινή χεριών. Η βραβευμένη εκπαίδευση για Καθαρά Χέρια της Tork προσκαλεί τους επαγγελματίες υγείας σε έναν ψηφιακό κόσμο, στον οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το μοντέλο των 5 ευκαιριών σε ένα περισσότερο ρεαλιστικό περιβάλλον. Η εκπαίδευση είναι διαθέσιμη δωρεάν για υπολογιστές και κινητές συσκευές.

    1. Επιλέξτε το κατάλληλο σαπούνι και αντισηπτικό

    υγιεινή χεριών Tork επαγγελματικά σαπούνια

    Η επιλογή του κατάλληλου σαπουνιού και αντισηπτικού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενθαρρύνετε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής χεριών. Είτε πρόκειται για ένα σαπούνι χεριών με οικολογική πιστοποίηση είτε για αντισηπτικό χεριών, η επιλογή προϊόντων υγιεινής υψηλής ποιότητας είναι σημαντική για την αποτελεσματική εξόντωση των μικροβίων και παθογόνων.

    Οι άνθρωποι που εφαρμόζουν υγιεινή χεριών τακτικά ενδέχεται να παρουσιάσουν πόνο ή ξηρότητα στα χέρια τους. Κάποιοι εργαζόμενοι αναφέρουν παθήσεις όπως η δερματίτιδα εξ επαφής, λόγω του συχνού πλυσίματος των χεριών τους. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ερυθρότητα, ξεφλούδισμα του δέρματος, φουσκάλες, ξηρότητα και κνησμό. Οι ειδικοί στην περιποίηση του δέρματος αναφέρουν ότι αυτός ο τύπος δερματικών βλαβών σχετίζεται συχνά με χρήση προϊόντων υγιεινής χεριών χαμηλής ποιότητας. Τα ισχυρά καθαριστικά, τα αρώματα και τα συντηρητικά που περιέχουν ορισμένα προϊόντα μπορεί να διαταράξουν τη φυσική χλωρίδα των χεριών. Είναι σημαντικό να εντοπίζεται και να επιλύεται το πρόβλημα, αφού ο δερματικός ερεθισμός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποτρέπουν ακόμη και τους επαγγελματίες από την εφαρμογή καλής υγιεινής των χεριών.

    Για να ενθαρρύνετε την καλή υγιεινή των χεριών και να υποστηρίξετε το προσωπικό σας, επιλέξτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, όπως το Tork Hand Sanitizer. Οι ήπιες και δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις μας περιέχουν συστατικά που περιποιούνται το δέρμα και προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα όταν απαιτείται συχνό πλύσιμο των χεριών.

    1. Βελτιστοποιήστε την τοποθέτηση των συσκευών

    Αφού επιλέξτε ένα καθαριστικό προϊόν υψηλής ποιότητας, το επόμενο βήμα για να ενισχύσετε την υγιεινή των χεριών στην εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψής σας είναι να βελτιστοποιήσετε την τοποθέτηση των συσκευών. Έρευνες δείχνουν ότι η θέση των συσκευών με προϊόντα για υγιεινή χεριών έχει σημαντική επίπτωση στα ποσοστά συμμόρφωσης. Μελέτες δείχνουν ότι η βελτιστοποίηση της θέσης των συσκευών μπορεί να αυξήσει τη χρήση κατά περισσότερο από 50%. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι εύκολα προσβάσιμα, σε δημόσιους χώρους όπως είσοδοι και διάδρομοι, κλίνες ασθενών και σταθμοί νοσηλευτών.

    1. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές ανεφοδιάζονται τακτικά

    tork επαγγελματικά αντισηπτικά, νοσοκομεία χώροι υγιεινής

    Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να εξαντληθεί το σαπούνι ή το αντισηπτικό χεριών στη μέση λ.χ. της βάρδιας. Όλοι θα πρέπει να βοηθούν στην τήρηση της καλής υγιεινής των χεριών για παράδειγμα στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Η ομάδα καθαριότητας της εταιρίας καθαρισμού του νοσοκομείου  παίζει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της πρόσβασης του προσωπικού και των ασθενών σε σαπούνι και αντισηπτικό χεριών. Για να βελτιώσετε την υγιεινή των χεριών στην εγκατάστασή σας, δοκιμάστε να εφαρμόσετε ένα σύστημα χαμηλής συντήρησης για την ενίσχυση της αποδοτικότητας. Έτσι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση των προϊόντων, να διατηρείτε ανεφοδιασμένα τα συστήματα και να ενισχύετε την παραγωγικότητα του προσωπικού.

    1. Παρέχετε οδηγίες και προτροπές

    Εάν αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής χεριών στην εγκατάστασή σας, υπάρχουν αρκετές εύκολες και πρακτικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να ενθαρρύνετε το προσωπικό σας να πλένει και να απολυμαίνει τα χέρια του. Μπορείτε να τοποθετήσετε συσκευές ήχου στους τοίχους, αφίσες για Υγιή και καθαρά χέρια και οδηγίες σε χώρους σε όλη την εγκατάσταση που θα προσδιορίζουν τα σημεία υγιεινής των χεριών. Με αυτόν τον τρόπο θα ενθαρρύνετε ασθενείς και επισκέπτες, αλλά και το προσωπικό σας, να εφαρμόσουν την υγιεινή των χεριών. Εκτός από την αύξηση των σημάνσεων στην εγκατάστασή σας, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε σχετικά με την υγιεινή χεριών τα μέλη του προσωπικού, στο πλαίσιο της περαιτέρω εκπαίδευσης των εργαζόμενων.

     

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide