Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Παγκόσμια Ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών
    5/5/22

    05.05 - Παγκόσμια Ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών

      

    ← Previous Next →

    …και καθώς κανείς δε γνωρίζει την υγιεινή καλύτερα από εμάς αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την ημέρα ΜΑΖΙ με τα παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

    Συγκεκριμένα, οι “Hygiene Experts” της VARIO επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, το οποίο και στηρίζουμε με αγάπη εδώ και 14 συναπτά έτη, προσέφεραν τα απαραίτητα αναλώσιμα στα παιδικά μπάνια που έχουμε «υιοθετήσει» μέσω της πρωτοβουλίας μας «Μειώνουμε το πλαστικό – Αυξάνουμε την υγιεινή» κι έθεσαν σε εφαρμογή τη βιωματική εκπαίδευση… καθαρά παιδικά χέρια χωρίς μικρόβια!

    Και στη φετινή μας δράση είχαμε ως σύμμαχο και ένθερμο υποστηρικτή την Tork (Essity), έναν στρατηγικό μας συνεργάτη, η οποία μας διέθεσε τον χρόνο της καθώς και ένα μεγάλο μέρος από τα αναλώσιμα που προσφέραμε.

    Στη VARIO, είμαστε οργανισμός ανθρώπων και όχι αριθμών και φροντίζουμε να προσφέρουμε την αγάπη, τον χρόνο και τα προϊόντα μας στα μέλη της κοινωνίας μας που τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά την κα Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας και την ομάδα της για την φιλοξενία τους.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide