Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Εμπειρία φοιτητών/ σπουδαστών και βιωσιμότητα στα μπάνια των πανεπιστημίων
    6/6/23

    Εμπειρία φοιτητών/ σπουδαστών και βιωσιμότητα στα μπάνια των πανεπιστημίων

      

    ← Previous Next →

    Οι προσδοκίες των σπουδαστών για το περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης θέτουν υψηλές απαιτήσεις στη διαχείριση των εγκαταστάσεων.

    Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για την υγιεινή αυξάνονται σε εγκαταστάσεις υψηλής κίνησης, όπως τα πανεπιστήμια. Οι σπουδαστές θέλουν και απαιτούν έναν καθαρό, υγιή και λειτουργικό χώρο για να μελετήσουν, να εργαστούν και να κοινωνικοποιηθούν. Η εμπειρία τους όσον αφορά τις ελκυστικές εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης επηρεάζεται από την καθαριότητα και τα πρότυπα του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος γενικά, και ιδίως των τουαλετών. Οι περισσότεροι σπουδαστές ισχυρίζονται ότι μια κακή εμπειρία από τις τουαλέτες επηρεάζει αρνητικά τη συνολική τους άποψη για τη σχολή.*

    Το θέμα της βιωσιμότητας στα πανεπιστήμια αποκτά επίσης μεγαλύτερη σημασία. Μάλιστα, μια μελέτη έδειξε ότι το 94% των υποψήφιων διεθνών σπουδαστών πιστεύουν ότι τα πανεπιστήμια θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα για να είναι περιβαλλοντικά βιώσιμα.* Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στο περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης είναι σήμερα πιο σημαντικές από ποτέ.

    Οι προσδοκίες των σπουδαστών για υγιεινή και βιωσιμότητα θέτουν υψηλές απαιτήσεις στη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Οι πανεπιστημιουπόλεις είναι τεράστιες περιοχές με υψηλή και κυμαινόμενη κίνηση, οι οποίες έχουν πιθανές δυσκολίες στη συντήρηση και την εξυπηρέτηση. Για να ανταποκριθείτε σε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις σχετικά με την υγιεινή, την καθαριότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη, πρέπει να βελτιώνετε συνεχώς την επιχειρησιακή σας απόδοση. Είναι πιο σημαντικό να κάνετε περισσότερα με λιγότερα ή με τα ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η εξεύρεση λύσεων που εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια για το προσωπικό σας είναι ζωτικής σημασίας.

    Μελέτες Δείχνουν ότι:

    tork_highereducation_student_800x500.jpg  

     

    3 συμβουλές για τη βελτίωση της καθαριότητας και της βιωσιμότητας στις τουαλέτες σπουδαστών

    Η κακή υγιεινή στις τουαλέτες επηρεάζει τη γενική εντύπωση των σπουδαστών για την πανεπιστημιούπολη. Θέλετε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους; Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν απορρίμματα ή χαρτιά στο πάτωμα, οι επιφάνειες είναι καθαρισμένες και το σαπούνι και οι χειροπετσέτες αναπληρώνονται άμεσα. Για να διατηρήσετε μια σύνθετη εγκατάσταση υγιεινή και καθαρή και να συμβάλετε στη θετική εμπειρία των σπουδαστών, διαβάστε παρακάτω ορισμένους παράγοντες που έχουν καθοριστική σημασία:

    Σύστημα Χειροπετσέτας Tork PeakServe® Continuous

    Το σύστημα χειροπετσέτας Tork PeakServe® προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χειροπετσετών στην αγορά (έως 2.100 χειροπετσέτες) με δοσομετρικές συσκευές που μπορούν να αναπληρωθούν ανά πάσα στιγμή, βοηθώντας σας να αποφύγετε τις ελλείψεις και να εξοικονομήσετε χρόνο στους εργαζόμενους για να επικεντρωθούν στον καθαρισμό και όχι στη συχνή αναπλήρωση. Στην γκάμα μας έχουμε και τη σειρά Tork PeakServe® Mini για μικρότερους χώρους και την εντοιχισμένη inox σειρά Tork PeakServe®, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε ολόκληρη την εγκατάστασή σας με το ίδιο σύστημα και χρησιμοποιώντας ένα αναλώσιμο.

     

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide