Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Διατηρήστε τα plexiglass* προστασίας καθαρά και απολυμάνετέ τα με εξειδικευμένα προϊόντα για να μη φθείρονται
    16/8/20

    Διατηρήστε τα plexiglass* προστασίας καθαρά και απολυμάνετέ τα με εξειδικευμένα προϊόντα για να μη φθείρονται

      

    ← Previous Next →

    Οι περισσότερες επιχειρήσεις, σήμερα, έχουν τοποθετήσει προστατευτικά plexiglass* σε διάφορα σημεία της επιχείρησής τους για να παραμένουν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες υγιείς και να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Γνωρίζετε όμως ότι το plexiglass* είναι ένα πολύ ευαίσθητο υλικό που φθείρεται εύκολα; Γι΄αυτό λοιπόν είναι απαραίτητη η σωστή απολύμανσή του με ειδικά καθαριστικά που θα το διατηρήσουν στην αρχική του κατάσταση για καιρό!

     

    Στη VARIO είμαστε πιστοί στο όραμά μας να σας προσφέρουμε λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα αναζητούμε συνεχώς νέες ιδέες και προϊόντα για τις εξειδικευμένες σας ανάγκες, όπως π.χ. πώς να διατηρήσετε τα plexiglass* σε καλή κατάσταση.

     

    - Τα βήματα για τον σωστό καθαρισμό (απολύμανση) των plexiglass -

     

    ΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ VILEDA PROFESSIONAL:

     

    Τα πανιά μικροϊνών της Vileda Professional έχουν πιστοποιημένες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και απομακρύνουν αποτελεσματικά έως και το 99,9% των βακτηριδιών. Ταυτόχρονα είναι τόσο μαλακά (με μικροΐνες) που δε φθείρουν τις επιφάνειες των plexiglass*, όσο συχνά και αν χρειάζεται να τα απολυμαίνετε.

     

     

    Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάστε τα πανιά Vileda Professional με τα κατάλληλα καθαριστικά-απολυμαντικά των δημοφιλέστερων εταιρειών παγκοσμίως που σας προσφέρει η VARIO, ώστε να διατηρήσετε τα plexiglass* στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

     

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ DIVERSEY:

     

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ECOLAB:

     

     

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ BUZIL:

     

     

    Θυμηθείτε: Ο σωστός συνδυασμός πανιού και απολυμαντικού είναι αυτός που θα σας εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα, όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια του επαγγελματικού σας χώρου και μάλιστα χωρίς φθαρμένα plexiglass*!

     

    → Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με τις παραπάνω λύσεις, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

     

    *(PMMA – Polymethyl methacrylate)

     

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide