Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
  Dettol: Καλώς όρισες!
  26/5/21

  Dettol: Καλώς όρισες!

    

  ← Previous Next →

  Η VARIO καλωσορίζει στην οικογένειά της το Dettol σε μια άκρως… υγιεινή συνεργασία!

   H υγιεινή αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση, καθώς οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν ότι μένουν, εργάζονται και απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε ένα καθαρό, υγιεινό και φιλόξενο περιβάλλον. H VARIO σε πλήρη ευθυγράμμιση με το κεντρικό μήνυμά της «Μία εταιρία, όλα όσα χρειάζεστε» και στην καθημερινή προσπάθειά της να συμβάλλει έμπρακτα τόσο στην ενίσχυση όσο και στην εκπαίδευση για την αξία της υγιεινής, συνεχίζει και εμπλουτίζει το portfolio της με ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα brand της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, το Dettol του Ομίλου Reckitt! Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς για αυξημένη υγιεινή και ασφάλεια, η VARIO και το Dettol ενώνουν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους με μοναδικό στόχο την επίτευξη υψηλών επιπέδων υγιεινής και ασφάλειας σε κάθε επαγγελματικό χώρο, επισφραγίζοντας, κυριολεκτικά, μία άκρως… υγιεινή συνεργασία. Συγκεκριμένα, στην ευρεία γκάμα των 7.000 και πλέον προϊοντικών λύσεων της VARIO (σχεδόν 1 στα 2 προϊόντα που προσφέρει στους πελάτες της έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση), τα οποία διανέμονται και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα όπως ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων, αεροδρόμια κ.α., εντάσσονται οι λύσεις των 4 προϊοντικών κατηγοριών του brand της Dettol που περιλαμβάνουν:
  1. Προσωπική υγιεινή (υγρά κρεμοσάπουνα, μαντηλάκια καθαρισμού, αντισηπτικά gel)
  2. Απολυμαντικά επιφανειών
  3. Απολυμαντικά - καθαριστικά επιφανειών
  4. Απολυμαντικά ρούχων - πλυντηρίου

  →Χρειάζεστε βοήθεια ή διευκρινίσεις; Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.
  Σχετικά με τη Reckitt   Η Reckitt καθοδηγείται από το στόχο της να προστατεύει, να θεραπεύει και να φροντίζει, σε μια συνεχή επιδίωξη για έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο. Αγωνιζόμαστε για να κάνουμε δικαίωμα την πρόσβαση στην υψηλή ποιότητα υγιεινής και ευεξίας, και όχι προνόμιο, για όλους. Η Reckitt είναι υπερήφανη για τα ποίκιλα εμπορικά της σήματα, τα οποία βρίσκονται σε νοικοκυριά σε περισσότερες από 190 χώρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα Enfamil, Nutramigen, Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Clearasil, Lysol, Dettol, Veet, Harpic, Cillit Bang, Mortein, Finish, Vanish, Calgon, Woolite, Air Wick και πολλά άλλα. 20 εκατομμύρια προϊόντα της RB αγοράζονται καθημερινά από καταναλωτές, παγκοσμίως. Το πάθος της Reckitt να θέτει πάντα σε προτεραιότητα τους καταναλωτές και τον άνθρωπο, να αναζητά νέες ευκαιρίες, να επιδιώκει την αριστεία σε όλες τις δραστηριότητές της και να χτίζει μία κοινή επιτυχία με όλους τους συνεργάτες της παγκοσμίως, πράττοντας πάντα το σωστό, είναι αυτό που καθοδηγεί το έργο των 40.000+ διαφορετικών και ταλαντούχων συναδέλφων σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reckitt.com

  © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide