Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    15ο Συνέδριο VARIO Συνεργατών στο ΚΠΙΣΝ
    15/2/23

    15ο Συνέδριο VARIO Συνεργατών στο ΚΠΙΣΝ

      

    ← Previous Next →

    Η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο του 15ου Συνεδρίου VARIO Συνεργατών

    Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο VARIO Συνεργατών πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα, Πύργος Βιβλίων, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το διήμερο, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 85 συνεργάτες της VARIO που αποτελούν το δίκτυο-ραχοκοκαλιά της εταιρίας σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και στελέχη από brands που εμπιστεύονται τη VARIO για την εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της VARIO επέστρεψε δυναμικά με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, μετά από δύο χρόνια online και υβριδικών Συνεδρίων/ Webinars που μεσολάβησαν λόγω των τότε υγειονομικών πρωτοκόλλων. Κεντρικός άξονας του διημέρου ήταν η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη και πώς μπορούν τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η εμπειρία των ανθρώπων της VARIO να συνεισφέρουν ουσιαστικά και συνδυαστικά προς την κατεύθυνση αυτή.

    Στην αίθουσα Πύργος Βιβλίων του ΚΠΙΣN παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς και ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για νέες προϊοντικές λύσεις και προτάσεις όπως τον εμπλουτισμό της γκάμας χαρτικών σε υφιστάμενα brands (Nua Professional, Bulky Soft, Papernet), τις νέες σειρές WypAll Reach Plus και ICON από την Kimberly-Clark Professional καθώς και τις νέες σειρές Lanvin και Elemental Herbology από τη GFL. Παράλληλα, η VARIO παρουσίασε τις νέες συνεργασίες της και ανακοίνωσε τη προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της τριών σημαντικών brands που αφορούν τα δημοφιλή και διεθνώς αναγνωρίσιμα και αξιόπιστα επαγγελματικά brands Ansell, IPC Pulex, Chicopee (Berry).

    Οι παραπάνω ολοκληρωμένες και βιώσιμες προϊοντικές λύσεις που παρουσιάστηκαν είναι προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς και θα βοηθήσουν κάθε σύγχρονη επιχείρηση, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης, να διαφοροποιηθεί περαιτέρω από τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο υγιεινό, ασφαλές, φιλόξενο και κυρίως βιώσιμο επαγγελματικό περιβάλλον για τους ανθρώπους, τους επισκέπτες και τους πελάτες της.

    conference

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide