Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Miraclean σπόγγος λευκός 6x10cm από ρητίνη μελαμίνης

Κωδικός
14321
Κωδικός Προμηθευτή
102750
-
  • Καθαρίστε γρήγορα, εύκολα και με ελάχιστο κόπο χρησιμοποιώντας μόνο νερό, ίχνη από στυλό, σημάδια από τα έπιπλα στους τοίχους και το δάπεδο, και άλλους λεκέδες και σημάδια που με τον καιρό έχουν ενσωματωθεί στις επιφάνειες.
Κωδικός
14321
Κωδικός Προμηθευτή
102750
Τόσο χαμηλά όσο € 10,92
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Ο σπόγγος Miraclean από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional) είναι η νούμερο 1 λύση για την απομάκρυνση σημαδιών και λεκέδων. Βαρεθήκατε να βλέπετε ίχνη από στυλό πάνω στο γραφείο, σημάδια από τα έπιπλα στους τοίχους, νιπτήρες με άλατα, νεροχύτες με λίπη, τοίχους με δαχτυλιές και άλλους ρύπους που έχουν με τον καιρό ενσωματωθεί στη δομή των επιφανειών; Απλά νοτίστε το Miraclean με νερό και τρίψτε ελαφριά τον λεκέ για να τον εξαφανίσετε. Η μαγική γόμα Miraclean εξαφανίζει τα επίμονα σημάδια ως δια μαγείας και με ελάχιστο κόπο. Κατασκευασμένος από ρητίνη μελαμίνης οι διαστάσεις του είναι (ΠxΜ): 6x10cm.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται νωπό. Δεν χρειάζεται απορρυπαντικό. Μην το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με καθαριστικά που περιέχουν δυνατά αλκαλικά ή οξέα ή χλωρίνη. Για ευαίσθητες επιφάνειες: Πριν την χρήση δοκιμάστε το σε μια μικρή επιφάνεια.
Διαστάσεις 6x10
Τύπος προϊόντος Σπόγγος για σημάδια
Υλικό Ρητίνη µελαµίνης
Χρώμα Λευκό
Πλάτος (cm) 6
Μήκος (cm) 10

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide