Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Active επαγγελματική αντιβακτηριδιακή σφουγγαρίστρα λευκή

Κωδικός
14341
Κωδικός Προμηθευτή
161577
-
  • Εξασφαλίστε ανώτερα επίπεδα καθαρισμού και υγιεινής του δαπέδου, χάρη στην πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση του άργυρου στην σύνθεση.
  • Εξοικονομήστε χρόνο στο στέγνωμα του δαπέδου χάρη στην εξαιρετική απορροφητικότητα και τη σύνθεση που απελευθερώνει με ευκολία τα υγρά στο στύψιμο.
  • Με υψηλή αντοχή στα χημικά για μεγαλύτερη διάρκεια του προϊόντος.
Κωδικός
14341
Κωδικός Προμηθευτή
161577
Τόσο χαμηλά όσο € 8,42
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η Active-8 Antibacterial από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional), είναι μια μη υφαντή επαγγελματική μάπα με πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση χάρη στην σύνθεση της με μικρομόρια αργύρου. Ο άργυρος αποτρέπει την ανάπτυξή των βακτηριδίων στην επιφάνεια της σφουγγαρίστρας κατά 99,93% σε υγρές συνθήκες και όταν αποθηκεύεται νοτισμένη. Εξαιρετικά απορροφητική με υψηλή καθαριστική απόδοση. Με δίχτυ στην βάση της για την αφαίρεση επίμονων ρύπων. Ξεβγάζεται εύκολα απομακρύνοντας την βρομιά, αντί να την παγιδεύει. Απελευθερώνει με ευκολία τα υγρά κατά το στύψιμο, έτσι ώστε τα δάπεδα να στεγνώνουν γρηγορότερα. Έχει υψηλή αντοχή στα χημικά και την καθημερινή χρήση. Είναι κατάλληλη για ξύλινα δάπεδα και μάρμαρα και συνδυάζεται με το κοντάρι αλουμινίου Vileda χωρίς σπείρωμα με την χρήση της κεφαλή μάπας.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Σχεδιασμένη για την απομάκρυνση λεκέδων και επίμονων ρύπων και τον επαγγελματικό καθαρισμό σε βάθος και απολύμανση όλων των τύπων δαπέδου.
Πάσο Χωρίς Σπείρωμα
Τύπος προϊόντος Επαγγελματική
Χρώμα Λευκό

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide