Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Raid Night&Day® σετ συσκευή με υγρό εντομοαπωθητικό για 240 ώρες

Κωδικός
12575
Κωδικός Προμηθευτή
9004201_341771
-
  • Προσφέρει προστασία μέρα ή νύχτα από κουνούπια, κουνούπια τίγρης και μύγες.
  • Είναι άοσμο και χάρη στην τεχνολογία κατασκευής του δεν έχει διαρροές.
  • Η συσκευή έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και έχει σχεδιαστεί ώστε να μην απαιτείται η επαφή με τη δραστική ουσία κατά την αλλαγή του αναλωσίμου.
  • Με δείκτη διάρκειας χρήσης για έγκαιρη αλλαγή αναλωσίμου.
Κωδικός
12575
Κωδικός Προμηθευτή
9004201_341771
Τόσο χαμηλά όσο € 6,41
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το υγρό εντομοαπωθητικό σετ με συσκευή Raid® Night&Day® από την επαγγελματική σειρά της SC Johnson (Professional®) προσφέρει προστασία μέρα ή νύχτα από κουνούπια, κουνούπια τίγρης και μύγες. Το ανταλλακτικό είναι άοσμο και χάρη στην τεχνολογία κατασκευής του δεν έχει διαρροές. Αποτελείται από ένα καινοτόμο πλακίδιο, το οποίο έχει απορροφήσει την δραστική ουσία, χωρίς να απαιτεί την χρήση διαλύτη. Η συσκευή έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, έως 5W ανά ώρα και είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να μην υπάρχει επαφή των χρηστών με την δραστική ουσία όταν αλλάζουν το αναλώσιμο. Το ανταλλακτικό διαθέτει δείκτη διάρκειας χρήσης προκειμένου να γίνεται αντιληπτή η ανάγκη για αλλαγή του αναλωσίμου. Κάθε ανταλλακτικό διαρκεί έως και 240 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 12 ώρες ημερησίως.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος., H302 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης., H410 - Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Εφαρμογή Το Raid Night & Day® προστατεύει από κουνούπια, κουνούπια τίγρης και μύγες για έως 240 ώρες και δεν περιέχει άρωμα.
Οδηγίες χρήσης Εισάγετε το ανταλλακτικό στην υποδοχή και περιστρέψτε το. Βγάλτε το ασημί φύλλο από το πάνω μέρος φανερώνοντας τον «δείκτη διάρκειας χρήσης» (γαλάζιο υγρό). Αυτό θα εξατμιστεί κατά τη διάρκεια χρήσης, όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα.
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Χρόνος λειτουργίας (h) 240
Απαιτείται συσκευή Όχι
Άρωμα Άοσμο
Δηλώσεις προφύλαξης P102 - Μακριά από παιδιά., P264 - Πλύνετε ... σχολαστικά μετά το χειρισμό., Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα προϊόντα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση., P101 - Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα., P501 - Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς, P270 - Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν., P301 + P312 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…, αν αισθανθείτε αδιαθεσία.
Τύπος προϊόντος Υγρό
Χρώμα Άχρωμο

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide