Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Raid® Baits κατσαριδοκτόνο δόλωμα 6τεμ

Κωδικός
12563
Κωδικός Προμηθευτή
9000100_680768
-
  • Οι κατσαρίδες προσελκύονται από το δόλωμα, το τρώνε και επιστρέφουν στις φωλιές τους, προκαλώντας έτσι αλυσιδωτά τον θάνατο ολόκληρης της αποικίας.
  • Διαρκεί έως και 90 ημέρες.
Κωδικός
12563
Κωδικός Προμηθευτή
9000100_680768
Τόσο χαμηλά όσο € 6,06
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το άοσμο κατσαριδοκτόνο δόλωμα Raid® Baits από την επαγγελματική σειρά της SC Johnson (Professional®) έρχεται για να σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες για έως και 90 ημέρες. Οι κατσαρίδες προσελκύονται από το δόλωμα, το τρώνε και επιστρέφουν στις φωλιές τους, προκαλώντας έτσι αλυσιδωτά τον θάνατο ολόκληρης της αποικίας.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας H317 - Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση., H410 - Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Εφαρμογή Το Raid® Baits σκοτώνει αλυσιδωτά τις κατσαρίδες, τους ωόσακους τους και ολόκληρη την αποικία, για ως και 3 μήνες.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο αριθμό δολωμάτων.Τοποθετήστε τους δολωματικούς σταθμούς σε περιοχές μη προσβάσιμες σε παιδιά ή κατοικίδια. Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετείστε τους δολωματικούς σταθμούς οριζόντια, δίπλα στους τοίχους ή στις γωνίες.
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P102 - Μακριά από παιδιά., P301 + P310 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P302 + P352 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό/…., P333 + P313 - Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό., Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα προϊόντα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση., P101 - Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα., P501 - Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς
Τύπος προϊόντος Δόλωμα

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide