Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Sempermed® Protects Hygienic γάντια μιας χρήσης βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε XL 90τεμ

Κωδικός
14645
Κωδικός Προμηθευτή
815797729
-
  • Μειωμένος κίνδυνος αλλεργίας σε σχέση με τα γάντια latex, αφού δεν περιέχει πρωτεΐνες latex και επιταχυντές.
  • Η οικονομική λύση στα γάντια μίας χρήσης για βασικές εργασίες καθαρισμού ή χώρους τροφίμων.
  • Χωρίς πούδρα για καλύτερη αίσθηση και εξάλειψη της αίσθησης ξηρότητας.
Κωδικός
14645
Κωδικός Προμηθευτή
815797729
Τόσο χαμηλά όσο € 2,64
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Τα γάντια βινυλίου μίας χρήσης Protects από την Semperit είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας βινύλιο και ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν ελαστικότητα, αντοχή στο σκίσιμο και την κατάλληλη σχέση τιμής και ποιότητας που αναζητάτε όποια κι αν είναι η εργασία που τα χρειάζεστε. Τα γάντια Protects Hygienic είναι μη αποστειρωμένα, χωρίς πούδρα και φέρουν ανάγλυφη υφή στα δάχτυλα για εξαιρετική αίσθηση αφής σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε καθώς και ενισχυμένη λαβή ενάντια σε υγρά αντικείμενα, λάδια, γράσο και λιπαρές ουσίες. Είναι αμφιδέξια, κατάλληλα για το αριστερό και το δεξί χέρι και είναι πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα. Με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα τους αποπνέουν έναν αέρα λεπτότητας. Ενδείκνυνται για χώρους παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, όπως εστιατόρια, κρεοπωλεία κ.α. καθώς ξεχωρίζουν και σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο σίγουροι σε κάθε σας κίνηση. Είναι κατάλληλα για εφαρμογές χαμηλού κινδύνου (PPE Κατηγορία Ι) και είναι διαθέσιμα σε 4 μεγέθη: S, M, L, XL. Το πάχος των γαντιών μίας χρήσης Protects Hygienic είναι μόλις 0,075mm για να έχετε τη καλύτερη δυνατή αίσθηση αφής. Είναι κατάλληλα για χρήστες που παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις στο latex.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Εφαρμογή Κατάλληλα για την ατομική προστασία σε ιατρεία, εξεταστικά κέντρα και διάφορες καθημερινές εργασίες όπως η επαφή με τρόφιμα ή η γενική καθαριότητα. Ιδανικά για χρήστες με αλλεργία στο latex και υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών.
Οδηγίες χρήσης Σε στεγνές ή υγρές συνθήκες. Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πριν από την χρήση, ελέγξτε για τυχόν φθορές του προϊόντος. Μετά την χρήση, απορρίψτε το προϊόν στους κάδους απορριμμάτων.
Πούδρα Όχι
Υλικό συσκευασίας Χαρτί
Πιστοποιήσεις EN ISO 374-5:2016, EN 374-4:2013, EN 455-2:2015, EN 455-3:2015, EN ISO 374-1:2016 / Type B (KPT), EN 374-5:2016
AQL 1,5
Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα Ναι με Περιορισμούς
Κατηγορία PPE (EU 2016/425) III
Μέγεθος XL
Πάχος (mm) 0,08
Τύπος προϊόντος Εξεταστικά
Υλικό Βινύλιο
Χρήση Προϊόν μιας Χρήσης
Χρώμα Μπλε
Μήκος (cm) 24

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide