Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών | Special Edition 2019

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών μοιράζεται μαζί μας μία συλλεκτική έκδοση στην οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε εδώ, με τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν 50 εταιρίες που συμμετείχαν στην Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών 07-12.10.2019.

Στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών έλαβαν μέρος, συνολικά 90 από τις σημαντικότερες εταιρίες στην Ελλάδα, ενώ εκ μέρους της VARIO η κα Μαίρη Γεωργουδάκη, Customer Service Manager, αναφέρει τα εξής σχετικά με την εμπειρία από τη συμμετοχή μας:

Στη VARIO γιορτάζοντας για πρώτη φορά την Εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης ήταν για εμάς μια ξεχωριστή εμπειρία να ενεργοποιηθούμε με ποικίλες δράσεις για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.

Η ομαδικότητα, το χαμόγελο, η επιβράβευση και η θετική επίδραση ήταν οι πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών οι οποίες εξελίχθηκαν σε μια μόνιμη κατάσταση για όλους εμάς.

Με αφετηρία το μήνυμά μας «Μια εταιρεία όλα όσα χρειάζεστε» προσδοκούμε σε μια ξεχωριστή και κυρίως γιορτινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και το 2020.

Μαίρη Γεωργουδάκη, Customer Service Manager, VARIO