Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Ecolab Eco-Clin Tabs 88 ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων 200τεμ

Κωδικός
10778
Κωδικός Προμηθευτή
9034300_10003171
-
  • Με ειδική σύνθεση για την προστασία των γυάλινων σκευών από χαρακιές και θαμπάδες.
  • Με ισχυρή καθαριστική δράση ενάντια σε δύσκολους ρύπους όπως άμυλο, καφέ και τσάι.
Κωδικός
10778
Κωδικός Προμηθευτή
9034300_10003171
Τόσο χαμηλά όσο € 79,99
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Πρακτικές ταμπλέτες για εύκολη δοσολόγηση και με ακρίβεια από την Ecolab. Ειδική φόρμουλα που προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από διάβρωση και θόλωμα. Απομακρύνουν αποτελεσματικά λεκέδες από άμυλο, καφέ, τσάι. Κατάλληλο για όλες τις σκληρότητες νερού.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη
Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δηλώσεις επικινδυνότητας H318 - Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη., H412 - Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Δοσολογία 1 ταµπλέτα για όλα τα επίπεδα των ρύπων. Ανάλογα µε την τροφοδοσία του νερού και το επίπεδο των ρύπων, στα µεγάλα πλυντήρια χρειαζεται µία επιπλέον ταµπλέτα. Για τα πλυντήρια στα οποία το νερό αλλάζει µετά από κάθε πλύση, χρειάζεται νέα δοσολόγηση.
Εφαρμογή Απομακρύνουν αποτελεσματικά λεκέδες από άμυλο, καφέ, τσάι. Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από διάβρωση και θόλωμα. Για όλους τους τύπους νερού.
Οδηγίες χρήσης Συστήνουµε χρήση 1 ταµπλέτας, χωρίς πρόπλυση. Ανάλογα µε την τροφοδοσία του νερού και το επίπεδο ρύπων, στα µεγάλα πλυντήρια χρειαζεται µία επιπλέον ταµπλέτα. Για τα πλυντήρια στα οποία το νερό αλλάζει µετά από κάθε πλύση, χρειάζεται νέα δοσολόγηση.
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P273 - Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Μορφή δόσης Ταμπλέτα
Τύπος προϊόντος Απορρυπαντικό
Τύπος ρύπου Λεκέδες από άμυλο, καφέ, τσάι
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide