Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Clean and Clever Pro37 απορρυπαντικό σε σκόνη για πλυντήριο ρούχων 20kg

Κωδικός
10332
Κωδικός Προμηθευτή
2057303_691019
-
  • Αποτελεσματικό με επίμονους ρύπους, όπως κρασί, αίμα, καφέ κτλ χάρη στην ειδική σύνθεση με ενεργό οξυγόνο.
  • Με ενεργοποιητές TAED για αποτελεσματική δράση από τους 60οC.
  • Κατάλληλο για κάθε πλενόμενο και λευκαινόμενο ιματισμός εκτός από μάλλινο και μεταξωτό.
Κωδικός
10332
Κωδικός Προμηθευτή
2057303_691019
Τόσο χαμηλά όσο € 84,35
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Επαγγελματικό απορρυπαντικό εξαιρετικής ποιότητας σε σκόνη 20kg για πλυντήριο ρούχων/ ιματισμού από την Clean and Clever για εξαιρετικά αποτελέσματα σε µεγάλο εύρος λεκέδων και διαφόρων ειδών ρύπους. Η σκόνη παράγεται σε μία από τις πιο ιστορικές εταιρείες του χώρου παγκοσμίως και συγκεκριμένα τη Γερμανική Burnus Professional. Η επαγγελματική σύνθεσή της προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα για καθαρισμό υφασμάτων με κανονικούς και έντονους ρύπους αφήνοντας ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια σε πρωτεϊνικούς ρύπους όπως αίμα και λεκέδες τροφίμων. Αποτρέπει το γκριζάρισμα των λινών και τη μεταφορά χρωμάτων και παράλληλα εξασφαλίζει λευκότητα μεγάλης διάρκειας. Κατάλληλο για πλενόμενο και λευκαινόμενο ιματισμό εκτός από μάλλινο και μεταξωτό και για όλους τους τύπους πλυντηρίων, σε θερμοκρασίες πλύσης από 30-95°C και όλα τα επίπεδα σκληρότητας του νερού (ιδιαίτερα τα πιο σκληρά νερά). Δοσολογείται σε γραμμάρια σκόνης ανά κιλό στεγνού ιματισμού, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού και το επίπεδο των ρύπων. Η σκόνη είναι πλήρης (πλήρης ονομάζουμε τις σκόνες που περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες), και μάλιστα είναι 3 σε 1 καθώς εκτός από τους λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο, περιέχει ακόμη ενισχυτικούς παράγοντες TAED και έχει μεγάλη περιεκτικότητα ενζύμων που βοηθούν στην αποκόλληση πρωτεϊνικών ρύπων (π.χ. αίμα, αυγό, κ.ο.κ.). Η ειδική σύνθεση της σκόνης προσφέρει καλύτερη διάσπαση μέσα στον κάδο και επομένως καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα με χαμηλές δοσολογίες και παράλληλα αφήνει λιγότερα κατάλοιπα που καταστρέφουν τα εξαρτήματα των πλυντηρίων.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 10,8
Δηλώσεις επικινδυνότητας H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.
Δοσολογία Δοσολογείται σε γραμμάρια σκόνης ανά κιλό στεγνού ιματισμού, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού και το επίπεδο των ρύπων
Εφαρμογή Για πλενόμενο και λευκαινόμενο ιματισμό εκτός από μάλλινο και μεταξωτό και για όλους τους τύπους πλυντηρίων. Αποτελεσματικό με κανονικούς και βαρείς ρύπους, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες πλύσης από 30-95°C και όλα τα επίπεδα σκληρότητας νερού.
Οδηγίες χρήσης Δοσολογείται σε γραμμάρια σκόνης ανά κιλό στεγνού ιματισμού, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού και το επίπεδο των ρύπων.
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P337 + P313 - Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό.
Μορφή δόσης Σκόνη
Τύπος προϊόντος Απορρυπαντικό
Τύπος ρούχων Για κάθε τύπου ιματισμό εκτός ευαίσθητων
Τύπος ρύπου Επίμονοι λεκέδες όπως αίμα, πρωτεΐνες, καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, κλπ
Καθαρό βάρος (kg) 20
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide