Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Ecotop Leracid® υγρό καθαριστικό αφαλατικό συσκευών 10L

Κωδικός
10407
Κωδικός Προμηθευτή
1002525425000
-
  • Οικολογικό καθαριστικό που απομακρύνει τα άλατα από τις επιφάνειες προσφέροντας μέγιστη υγιεινή και οικονομία.
  • Κατάλληλο για χρήση σε πλακάκια, εξοπλισμό και επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου.
  • Με πιστοποιητικό Ecolabel για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Κωδικός
10407
Κωδικός Προμηθευτή
1002525425000
Τόσο χαμηλά όσο € 43,33
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Leracid® 10L από την Eco-Top είναι ένα καθαριστικό αλάτων για συσκευές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαλάτωση σε συσκευές ζεστού νερού, πλυντήρια πιάτων, βραστήρες, μηχανές καφέ, αφροποιητές γάλακτος, bain marie, πλακάκια, εξαρτήματα, εγκαταστάσεις ντους, κατσαρόλες και άλλες επιφάνειες που βρίσκονται στην κουζίνα. Χρήση ακόμη και στο Housekeeping όταν υπάρχει ανάγκη για άχρωμο & άοσμο προϊόν. Πιστοποιημένο κατά Ecolabel, αποτελεί την πλέον οικολογική λύση για τον καθαρισμό των συσκευών σας.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη
Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 1
Δηλώσεις επικινδυνότητας H290 - Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα., H314 - Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες.
Δοσολογία 100 ml / 1 λίτρο νερού
Εφαρμογή Κατάλληλο για συσκευές με ζεστό νερό, μηχανές καφέ, εξοπλισμός μπάνιου, πλακάκια, εξοπλισμός και επιφάνειες κουζίνας.
Όγκος (L) 10
Οδηγίες χρήσης Κυκλοφορία του διαλύματος μέσω των συσκευών ή θέρμανση του διαλύματος. Ξεπλύνετε καλά με νερό αρκετές φορές. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν υπάρχει υπόλειμμα αλάτων.
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Απαιτείται συσκευή Όχι
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P260 - Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα., P303 + P361 + P353 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό [ή στο ντους]., P301 + P330 + P331 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό., P304 + P340 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρατε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε., P501 - Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς
Τύπος προϊόντος Αφαλατικό
Τύπος ρύπου Άλατα
Χρώμα Διάφανο
Περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις EU Ecolabel
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide